Community Shield Final
İstediklerimizi sahaya tam olarak yansıttık , özellikle gol attıkdan 10 dakka sonra çıkardıgımız Falcao'nun yerine giren Van Persie'ninde gol atması bizim için ayrı bir sevinç kaynagı oldu.
1. HAFTA
İlk lig maçımızda berabere kalmak pek bana yakışmadı gibi , istediklerimizi sahaya tam yansıtamadık. 1-2 net gol fırsatına girdik falan degerlendiremedik , ortasahamız tam işleyişinde olamadı bana göre. İlerleyen maçlara bakıcaz artık.
2.HAFTA
Rakibimiz 54.Dakkada kırmızı kart yemesinden sonra takıma bi rahatlık geldi yeneriz diye , fakat son vuruşlardaki beceriksizligimizden maç berabere bitti.
3.HAFTA
Tam anlamıyla istediklerimizi yansıttık 4 mutlak gol pozisyonunu 4 gol çevirdik. Fakat gereksiz fauller yaptık , çok gereksiz şutlar çektik. Kısa sürede bunlarında düzeleceginin düşüncesindeyim.
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Her ne kadar diger takımlardan güçlü gözüksekde diger takımlarında potansiyel tehlikeleri var.Fakat gruptan çıkma şansımız diger takımlara göre daha yüksek , tabi takımın daha uyguladıgımız taktige uyum göstermeside şart.Başlangıçdan beri yaptıgımız maçlara baktıgımzda hala taktige uyumlu olmamış gibi gözüküyorlar.
4.HAFTA
Arsenal karşısında hemde onların evinde galip gelmek çok güzel bişey. Hem golu Di Maria attıysa benim için ayrı bir sevinç fakat takımın gidişat pek iyi gözükmüyor. Her ne kadar galip gelsekde istedigimiz oyunu bir türlü ortaya koyamıyoruz. Çok gol pozisyonuna giremiyor , çok gereksiz şutlar çekiyoruz.Rooney yaklaşık 4 hafta kadar sakatlandı.
Takımın hali bu arkadaşlar , eger taktik önerileriniz veya herhangi başka önerinizi varsa seve seve dinlerim.