Bende Gerard Bale ile Tottenham'ı baya sevmiştim , Bale gidince bir havası kalmadı Tottenham'ın![]()
Kaka'ya selamlar, takipteyiz.
Bende Gerard Bale ile Tottenham'ı baya sevmiştim , Bale gidince bir havası kalmadı Tottenham'ın![]()
Kaka'ya selamlar, takipteyiz.
İtalya Ligi'nde Milan evinde Fiorentina ile 1-1 berabere kaldı. İtalya Ligi'nde son 2 maçını kazanan Milan, Fiorentina karşısında takıldı.
26. dakikada Menez'in kornerini Zapata kafayla doldurdu. De Jong kafayla Milan'ı 1-0 öne geçirdi. 65'te Ilicic ceza sahası dışından yerden bir vuruşla Fiorentina skora dengeyi getirdi. Milan 8 maçta 15 puana yükselirken, Fiorentina ise puanını 8 karşılaşmada 10 puana çıktı.
1 transfer yapacağımı söylemiştim onu da gerçekleştirmiş bulunmaktayım.
Kaka'nın istatistiksel katkısı bir yana bana kazandıracağı motivasyon, oyuncu gelişimi katkısı bile bize çok net yeterli. İstatistiksel olarak da bu adamı oynatma konusunda kendime çok güveniyorum.
Kaka'ya evine hoş geldin! diyorum. Benim gözümde hiç gitmemişti zaten. 2 Ocak 15 tarihinde takıma katılacak kendisi Sao Paulo kirası yüzünden onu da söylemek isterim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Biraz geç oldu ama kimse farketmemiş şu iki ss arasındaki KOCA farkı. 2.7 alan adama 9.1 milyon euro vermek nedir usta gelmek mi istemedi yoksa Kaka'nın çok para kazanmasını mı istiyorsun ? Bir de 4 yıllık 36 milyon euroluk bir zarar bana kalırsa ama senin için tuzlu bir motivasyon olmuş.
...
Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler dostum.
Ne zaman almadık ki? Standart sistem o zaten.
Geldiğinde kendiniz iletirsiniz.
Bazen bi renk, bazen bir oyuncu aracı oluyor. Sen izleye izleye bi bakıyosun izlerken zevk alıyorsun. Kariyer yaparken aracı olmak da istiyoruz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hazırlık kampında çok maç yaptık. Beta aşaması olduğundan taktiksel açıdan sıkıntı olabilirdi diye baya maç yaptık hep farklı 11'i denedik.
Farklı sistem denemeleri Çin kampında sorun çıkarmasa da Juventus gibi ciddi bir rakibe karşı duvara tosladık. Takıma güveniyorum, çünkü; Marcelo Lippi'nin takımı haricinde iyi hücum ettik ama savunma anlamında sıkıntılar vardı.
Savunma hattında stoper için Michelangelo-Rami ikilisini düşünüyorum. Micha'nın yaşı gereği bana göre sürekli oynatmalısınız. Profil olarak takımın bana göre en orantılı oyuncu olmuş. Micha'yı AS stoper yapıp gelecek sezonları da garantiye almak amacındayım.
Orta alanda De Jong-Poli (Muntari) üçlüsü orayı çok rahat idare edebilir.Kanat ve forvet bölgesini daha sonra yorumlamak istiyorum. O kısımda daha çok sular akar dereden...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ligin ilk 3 haftasındaki karşılaşmalarımıza bu 11 ile çıktım. Savunma ortasında daha önce de söylediğim gibi Rami-Micha ikilisini kullanıyorum.
Rami'nin zaman zaman Alex/Zapata ikilisi ile bu sezon sonunu göreceğini düşünüyorum. Micha'yı oraya çakmak ve gelecek sezonlarda sıkıntı yaşamamak istiyorum. Micha'nın yanına sağlam birisini bulacağız sezon sonunda inşAllah.
Orta alanda ilk haftalarda Muntari/Poli ikilisi rotasyon ile oynatmayı planlıyordum, öyle de yaptım. Muntari'nin fiziksel oyunu bize büyük yarar sağlayacağından onu silmek istemiyorum. Poli ile birlikte işin ofansif yükünü defans/forvet arası bağlantıyı kuracak isimler olacak bunlar.
Muntari'nin yıllık maaşı da dikkate alınınca bu son sezonu olacağından madem kovamıyoruz en iyi şekilde faydalanalım.
De Jong ile yeni sözleşme imzalamak istiyorum. Kolay kolay onun kadar istikrarlı ve agresif bir oyuncu bulamayız. 29 yaşında olduğunu da düşünürsek 32-33'e kadar bizde kalması mantıklı olacaktır. Essien'in sezon sonu vadesi benim için dolacak ama sezon içinde De Jong yerinde zaman zaman oynatacağım.
Kovacağınız oyunculardan bazen ekstra katkılar alabiliyorsunuz, en kötü oynattığınız maçlar onun pazarının oluşmasında etkin rol oynuyor.
El Shaarawy sezon başı kampında sakatlandığı için Bonaventura ile sezonu açıcaz. Bonaventura'yı orada değerlendirmek istiyorum ama El Shaarawy gelince rotasyon sistemi ile ikisi de formda tutacağım.
Bona'yı zaman zaman AMC de yapma şansım var çift yönlü olması büyük avantaj.
Honda/Van Ginkel ikilisi AMC bölgesini çok iyi götürür. Van Ginkel'ı kampta çok çok beğendim, 4 gol 1 asistlik bir verim aldık.
H. Mastour seçimi biraz ütopik olsa da bana göre Menez yerine onu AS yapmak çok mantıklı olacak. Geleceği olan ve mevcut profiliyle de oynamayı hak eden bir oyuncu olduğuna inanıyorum.
Bu inancımı boşa çıkarmayacağına eminim. Menez'in yaşı göz önüne alınınca rotasyon adamı olması gerektiğini düşünüyorum. Sadece ligi düşündüğümüz bir sezonda Micha-Mastour gibi riskleri almak bence ideal.
Spoiler: Mastour/Profil
Torres'i çok beğendim kampta gayet iyiydi. Bu sezon goller atacağına kesinlikle şüphem yok. Balotelli de, Torres de araştırmacılar tarafından şişirilen oyunculardı ve Milan bu konuda kısmetli.
Gerçekte nefret ettiğim Balotelli oyunda en iyi oynattığım forvetti. Torres de o yolda olursa şaşırmam.
İlk lig maçımızda evimizde Palermo'yu ağırladık. Torres'in etkin oyunu ile skoru aldık arkamıza üstüne bir de rakip kırmızı görünce oyun tamamen bizim lehimize döndü.
Kırmızı'dan sonra oyun olarak soğuduk ama skoru koruma konusunda sorun yaşamadık.
H. Mastour'un eşliğinde mükemmel bir performans gösterdik. Torres'in golüne güzel bir asist yaptı, bunun yanında da güzel bir gol attı.
Ona verdiğim şansı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum. Bunlar sadece başlangıç olacak bizim için umarım.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Roma / Böylesine kritik bir maçın 3. hafta olması aslında bizim açımızdan çok iyi değildi. Palermo ve Cesena maçlarında iyi skorlar aldık ama oyunumuz tam oturmuş olup, olmadığı soru işaretiydi.
Maç güzel başladı ve başladığı gibi bitti. Baskılı oynayan taraf daha çok bizdik rakip bizim hatalarımızla kalemize geldi hep.
Evimizde kazanmak istedik ama 1 puana da burun kıvıramam.
Chievo / 6 golü atan taraf biz olmamıza rağmen bizden daha çok pozisyona giren takım Chievo oldu. Bitiricilik kavramının ön plana çıktığı maçı bana göre kadro kalitemizle kazandık.
El Shaarawy bu maç AML, Bonaventura ise AMC olarak oynadı. Torres'in hattrick yaptığı maçı çok güzel skorla kazandık.
Genoa / El Shaarawy güzel döndü. Torres de kendi yaptırdığı penaltıların gollerini attı, gayet iyi oynuyor.
Van Ginkel'den aldığım teknik katkı bizi orta alanda çok üst düzey kılıyor. Sezon sonuna doğru amacımız onu Chelsea'den koparmak olacak.
Fiyat konusunda sıkıntı yaşayabiliriz ama konuşup, anlaşmak istiyoruz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!