1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Milan is my life, come & join this thrill | C. Güner

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Legend is back!
    Benim motivasyon kaynağımı da takıma getirdim. İnter, Juventus maçları öncesi gelmesi elimizi kuvvetlendirdi. İnter maçında oynayamasa da Juventus maçında formayı üstüne geçirebilir.

Takıma geldiğim ilk gün dolu olan 22 numarayı boşalttım ve onu beklemeye koyuldum. Juventus maçında oynayıp, gol atmasını diliyorum. Sezon boyunca takımı sırtlayıp, iyi işler yapmasını ümit ediyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Legend is back!
    Benim motivasyon kaynağımı da takıma getirdim. İnter, Juventus maçları öncesi gelmesi elimizi kuvvetlendirdi. İnter maçında oynayamasa da Juventus maçında formayı üstüne geçirebilir.

Takıma geldiğim ilk gün dolu olan 22 numarayı boşalttım ve onu beklemeye koyuldum. Juventus maçında oynayıp, gol atmasını diliyorum. Sezon boyunca takımı sırtlayıp, iyi işler yapmasını ümit ediyorum.
    İyi bir rotasyon oyuncusu
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    İyi bir rotasyon oyuncusu
    süper bir yedek :P

@kaka

bu arada biz milanı maldini ile sevdik :P

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Puan Durumu

Napoli / Fikstür
    Napoli'nin fikstürü görüldüğü üzere baya zor. Lazio - Verona - Sampdoria üçlüsü eşit seviyede takımlar olduğundan bu ekiplerle üst üste oynamak avantaj olabilir ancak ardından arka arkaya gelen İnter - Juventus maçları bana göre onları zorlayacaktır.

Bizim maçta gördüğüm kadarıyla da savunma anlamında sorunları var. Lazio'dan çok umutluyum ipini çekecektir Napoli'nin. Djordjevic'e güveniyorum o savunmayı haşat edecektir.

Juventus / Fikstür
    Roma ile içerde Milan ve Napoli ile dışarıda oynayacak olan Juventus'un bana göre şansı yok. Genoa'nın da çok ters bir takım olduğunu düşünüyorum o maçta puan kaybedeceklerdir.

Milan / Fikstür
    Şu takımlar arasında en çekindiğim maç önümüzdeki Lazio maçı olacak. Djordjevic'in oyunun en kaliteli forvetlerinden birisi olduğunu biliyorum. Bizim savunmamıza zor anlar yaşatmasından da oldukça tırsıyorum.

İnter ve Juventus maçlarının üst üste gelmesi can sıkıcı ama en azından son 2 hafta rahat maçlar oynayacağız.

Fiorentina / Fikstür
    Bana göre şampiyonluk şansı en fazla olan takım Fiorentina.

Adamların fikstürü inanılmaz derecede dengeli ve basit. Napoli maçı hariç bileğini bükemeyeceği takım bana göre yok.
    Liderle arasında 7 puanlık fark onları bu yarışta güçsüz kılıyor ama ben Napoli'yi yenmeli halinde şampiyonluk adına büyük iş yapacaklarına inanıyorum.

Fiorentina'yı da büyük bir rakip görüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri