Öncelikle taktiklerimizi sonra yaptığım kamp programımızı değerlendirelim üç farklı taktik hazırladım:

1-)

Öncelikle kontrollü taktiğimizi değerlendirelim. Bu taktiği kendimize eş takımlarla oynadığımız maçlarda ve zor sayabileceğimiz deplasmanlarda (Eskişehir,Bursa vs.) kullanmak amacıyla düşündüm. Taktiğin asıl amacı topu ayağımızda tutmak ve dar alanda oyunu beklere açıp gol bulmaya çalışmak. beklere geniş alanda durmaları gerektiğini hatırlattım. Bu sayede dar alanda oynadığımız oyunla tehlike bulamadığımız anlarda beklerimizin katkısıyla gol arayacağız.

2-)

Bu taktiği ise daha çok kendimizden küçük ve rahat oynayacağımızı düşündüğüm maçlarda kullanmayı düşünüyorum. Oynamaya çalışacağımız oyun geniş alanda oynayıp kanatlardan etkili olmak. Yani Türkiye'ye çok uyacak bir taktik hızlı atağa çıkıp kolay gol bulmaya çalışacağız.

3-)

Diziliş bakımından ilk taktiğimizle aynı roller de aynı ama verdiğim talimatlar haliyle biraz farklı. Bu taktiğimi kendimizden büyük takımlara karşı kullanmayı düşünüyorum geriye yaslanıp kontralarla hızlı hücum bulmak. İşte taktiğimizin amacı bu. 1. ve 3. taktiğimizde ortak olan özellik
'Sneijder' orta bölgede oynayacak ve takımın hücum yükünü çekecek inşallah yüzümüzü de kara çıkartmayacak.

Kamp programımız da belli oldu.

Ben kulübe gelmeden önce bir Almanya kampı zaten ayarlanmıştı o yüzden ilk durağımız Almanya olacak orada oynayacağımız hazırlık maçlarından sonra Çin'e geçmeyi düşündüm orada da oynayacağımız maçlardan sonra evimizde oynayacağımız güçlü rakip Atletico ile hazırlık çalışmalarımız bitecek ve Süper Kupa maçı hazırlıklarına başlayacağız.