İncelemenin devamı arkadaşlar..
Gelişim Yorumu :
Antreman yoğunluğunu rol odaklı çalıştırmak yaşlı oyuncular için daha yararlı olacaktır.Nitekim belirli bir özelliğe çalışıp kendini geliştirmesi artık bu saatten sonra zordur boşa zaman harcanır, halbuki oynadığı mevkiye yönelik çalıştırılırsa orada gerekli olan özelliklere kendini daha iyi ve tümüyle adapte edecektir.Ben de Kuyt reise bunu uygun gördüm antrenörlerin de katkısıyla bu şekilde hiç değiştirmeden çalıştı.Pozisyonu için gerek olan özelliklerden markaj ve karar verme adeta fırlamış gözüküyor.Tekniksel ve fiziksel özelliklerde büyük oranda düşüş zihinsel özelliklerde ise büyük oranda yükselişi görmek mümkün yani olması gereken olmuş.
Şimdi yine 8 senede profilinde değişmeleri daha açık bir şekilde görelim..
1.Sezon Profil
2.Sezon Profil
3.Sezon Profil
4.Sezon Profil
5.Sezon Profil
5.Sezonun sonunda 15 Temmuzda Miili Takımdan emekli oluyor.
6.Sezon Profil
7.Sezon Profil
8.Sezon Profil
Dikkat edin hemen her sezon Kuyt'a birini özel ders için eğitim ile görevlendirmişim.Bu genç oyuncuların gelişimi için çok önemli bir durum.Böyle bir profildeki adamlar genç oyuncuyu 180 derece değiştirebilir evet şaka değil.Özel dersi seçerken tekniksel olarak değil de "onu kanatları altına alsın "gibi bir diğer seçenek seçilirse daha faydalı olacağını düşünüyorum, zihinsel açıdan daha çabuk bir yerele gelebilir genç oyuncunuz..
"Ya arkadaşım iyi hoş da bu adam hiç mi sakatlanmadı dalga mı geçiyorsun bizimle" diyebilecekleri unutmadım sakin olun arkadaşlar
Evet gerçekten 8 senede bir adam sadece 10 gün sakatlanır mı?İnanıp inanmamak size kalıyor ben olanı kariyerimdeki gibi paylaşıyorum.Herkeste aynı olacak diye bir şey yok, belki de şans sadece..
Şimdi de oyuncumuzun aldığı ödülleri,biyografisini ve emekliliğine doğru bir yolculuk yapalım..
Önce Altın Ayakkabı ödülü ile başlayalım. En çok gol atana ve en iyi derece yapana verilen ödülü 7 sezonda 5 kere almış (son sezonunki seneye açıklanacağından resimde gözükmüyor)
Spor Toto Süper Lig'de Yılın Yabancı oyuncusu ödülünü her sezonda kazanmış.
Kariyeri boyunca lig ve kupa başarıları.
Oyunda son halindeki biyografisi...
Devamı diğer mesajda..

Alıntılı Yanıtla