Kulüp adına "en"lerle ifade edilen rekorlarına geçelim..

En çok maçın adamı:

En hızlı gol: Rekor 13 saniye ile hala kendisinde

En yaşlı golcü: 40 yıl 297 gün.68 gün daha dursaydı 41 kere maşallah diyecektik

En yüksek ortalama derece: 8 sene de 6sını almayı başarmış.

Kulüp adına en çok gol atan oyuncu:

Artık veda zamanı geliyor..Emekli olacağı kararı kendi kendine verdi.İnanın yeniden düşünsün konuş diye bir seçenek çıksaydı tıklardım, ama bi yandan da hadi git yeter dediğim de oldu çünkü 3-4 tane çok iyi regen oynatamadım ama asla pişman değilim regen herzaman çıkar böyle bir adam? sanmıyorum

Personel fotoğrafı ise bu şekilde..Daha çok antrenör profilini andırıyor ama gençlik gelişim sorumlusu olarak da iş görebilir.Sözleşmesi bitmesine yakın teklif götürdük kabul etti tabiki..

Haftalık 5.750 Dolar teklif ettik.

Top kontrol antreman seçeneği ile işe başladı.

Gözlemci Notu :
Buranın benim için "Gözlemci Notu" değil de "kardeşimin durumu ya da dostuma mektup" gibi samimi ifadeler içermesi gerekirdi herhalde ehehe
Gerçek manada oyundaki en yakın arkadaşımdı Kuyt. Kaptanlık pazubandını da Emre ve Volkan'ın emekli olması ile kendisi aldı ve emekli olana kadar hiç bırakmadı.Takım moralini en üst seviyede tutan ve liderlik vasfını kendinde tam anlamıyla barındıran bir kişilik.Hırsıyla coşkusuyla diğer arkadaşlarını da sürekli pozitif yönde etkileyen böyle bir isim bir daha karşımıza gelir mi bilemem.
Bu kadar fazla gol atmasını ben daha çok buna bağlıyorum, yani her pozisyona "şurdan şöyle bodoslama sert girip ,birini biçeyim indireyim ya da kendimi yere atayım!.penaltı olsun" düşüncesi ile değil de nerde ne şekilde durması gerektiğini bilen pozisyon almasını bilen yer tutmasını kime nasıl pas atacağını bilen ve nerden ne şekilde nereye şut atılmasını bilen biri olduğu için süreklilik sağladı gol yollarında.
Sizlere fazla abartılı gelmiş olabilir yazdıklarım ama bence daha fazlasını hak ediyor da neyse
İncelemeye katkılarınızı bekliyorum yorumlarınız,eleştirileriniz her türlü yazı yazabilirsiniz, mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım.
Son olarak bu yazıyı üyeliğimin olduğu birçok yerde görebilirsiniz, geniş kitlelere ulaşması açısından.
Benim üye olmadığım sizin de paylaşmak istediğiniz yerler platformlar olursa alıntı yaparak paylaşabilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim..