1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: fm 2015 menajer fotoğrafımı seçemiyorum. Yardım

Question fm 2015 menajer fotoğrafımı seçemiyorum. Yardım

yeni oyun açılırken fotoğrf seç ekranında sürekli dosya açılamadı hatası alıyorum. Belkide 50 tane fotoğraf denedim. Jpg png tüm uzantıları denedim fotoğraf açılmadı. Oyuna fotoğrafsız girdim ID numaramdan xml hazırlayarak denedim yine olmadı.

Fm 2014 te de fotoğrafı oyunu yüklerken acamıyordum ama xml hazırlayınca fotoğraf oluyurdu. fm 2015 te ne yaptıysam olmuyor.
    Last edited by ilhan22gs : 07.Kasım.2014 at 01:52 Reason: ÇÖZÜLDÜ

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ne hatası alıyorsun ?

fotoğraf seç --- Dosya açılamadı
    oyun yüklenince profil bilglerini girdiğimiz ekranda fotoğrafımızı seçerken Dosya açılamadı hatası alıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bug gibi bişey var zannımca. Şöyle bir deneme yapabilir misin . Third party bir programla fotoyu önce açmayı dene ve farklı bir lokasyona farklı isimde kaydet. Sonra da farklı kaydettiğin fotoyu eklemeyi deneyebilir misin tekrar .
    Oyunun API 'sinde de problem olmuş olabilir. En son çare oyunu yeniden kurman olabilir.

oyunu komple sildim tekrardan yükledim farklı resimler seçtim yine aynı hatayla karşılaştım. Bi de kendi fotoğrafımı rastgele bir futbolcunun ID numarası ile xml hazırlayarak denemek istedim resmim o futbolcuda gözüktü. Nedense kendi ID numaramda gözükmüyor. Bug olabilir dediğin gibi sigames te de paylaştım bunu ama çözüm bulamadım.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

kardeş fotoğrafını Bilgisayarımdan ''C'' bölümüne at ordan yükle bende de aynısı oldu böyle yaparak yükledim.
    ADANA DEMİRSPOR

kardeşim çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi yaptım tüm resimleri gösterdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    kardeş fotoğrafını Bilgisayarımdan ''C'' bölümüne at ordan yükle bende de aynısı oldu böyle yaparak yükledim.
    Başarılı oldu teşekkürler )

Mesaj Yetkileri