1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: editor

Default editor

editor çıktımı arkdaşlar bu yabancı sınırı deli etti beni böyle bişey buldum ama anlamadım tam oalrak
    http://www.fmscout.com/a-fm15-pre-ga...e-editors.html
    biran önce çözüm bulmam lazım zar zor yerli buluyorm sonra adam gitmek istiyo

7 Kasım'ı bekle Steam üzerinden editörü de kullan, logoyu da ekle. Biraz sabır

steam üzerinden editor nası kullanılıyo bulamadım bi turlü

Oyun 7 Kasımda çıkacak. Editör de o zaman çıkar.

teşekkür ederim oyun içi editor dimi

Tahminimce oyun içi editör de o zaman çıkar ama o paralı oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene 5 dolardı.

real time editor çıkmş 5 dolar onla oyunun çıkardığı editor arasında ne fark var madem ikiside paralı beklemyip onu almak daha iyi dğil mi

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Fmrt daha kapsamlı..

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    real time editor çıkmş 5 dolar onla oyunun çıkardığı editor arasında ne fark var madem ikiside paralı beklemyip onu almak daha iyi dğil mi
    Normal editörde güncelleme yaparsın değiştirdiklerini değiştirirsin yeni oyuna başlarsın geçerli olur.

5 dolar olanda oyununu oynarken Messi'yi almak istersin 200 milyon dolar isterler kasanda 4 milyon vardır, editöre girersin takımının transfer bütçesini 200 milyon yaparsın, Messi'yi alırsın. Yani bu editör güncel takıma etki eder.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Normal editörde güncelleme yaparsın değiştirdiklerini değiştirirsin yeni oyuna başlarsın geçerli olur.

5 dolar olanda oyununu oynarken Messi'yi almak istersin 200 milyon dolar isterler kasanda 4 milyon vardır, editöre girersin takımının transfer bütçesini 200 milyon yaparsın, Messi'yi alırsın. Yani bu editör güncel takıma etki eder.
    Yok arkadaş onu sormamış. Oyun içi editörü ile farkı sormuş.

İkisi de aynı işi görüyor. Biri oyunu resmi yapan firmanın diğeri başka bir firmanın ürünü. Tabi FMRTE daha kapsamlı her şeye kontrol imkanı var. Oyun içi editör biraz daha kısıtlı.

Örnek: serbest kalma maddesi 5 tl olan bir oyuncunun bu maddesini sadece FMRTE ile güncelleyebilirsiniz..

FMRTE 15 tl oyun içi editör 12.50 tl. Ben oyun içi editörü aldım çünkü FMRTE henüz aktif değil.. Bazı düzeltmeler için almak gerekti. Beklerim derseniz FMRTE alın..

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post

İkisi de aynı işi görüyor. Biri oyunu resmi yapan firmanın diğeri başka bir firmanın ürünü. Tabi FMRTE daha kapsamlı her şeye kontrol imkanı var. Oyun içi editör biraz daha kısıtlı.

Örnek: serbest kalma maddesi 5 tl olan bir oyuncunun bu maddesini sadece FMRTE ile güncelleyebilirsiniz..

FMRTE 15 tl oyun içi editör 12.50 tl. Ben oyun içi editörü aldım çünkü FMRTE henüz aktif değil.. Bazı düzeltmeler için almak gerekti. Beklerim derseniz FMRTE alın..

Oyun içi editörü nasıl alıyoruz?
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Oyun içi editörü nasıl alıyoruz?
    Oyunu açtıktan sonra "İndirmeler" bölümüne tıklayın direk karşınıza ekran çıkıyor.

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post

Ben de yanlış biliyormuş demek, teşekkürler bilgilendirme için

normal editör çıktı mı arkadaşlar çıktıysa nerde ben bulamadım yardımcı olur musunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Steam--Araçlar--Editör buradan indirebilirsin..

teşekkürler dostum

Mesaj Yetkileri