-
Girilen Teknik, Zihinsel ve Fiziksel özelliklerine aşırı göze batan bir durum söz konusu değil ancak neden CA 140 PA 145 merak ettim doğrusu? Neden bu kadar kısır bir döngüde bırakılmış? Caner'in ortaya çıkarabileceği en yüksek seviye ve potansiyel bu mudur?
Zaten mevcut kariyerimde gözüme çarpmıştı, ne kadar zaman geçerse geçsin profilinde herhangi bir artış söz konusu olmuyordu. Oysa ben Caner'den daha fazlasını ortaya çıkarabilecek, bu mevcut yetenek değerlerinin en kötü 7-8 puan daha önünde olduğunu düşünüyorum.
Biz mi çok kısıtlı tutuyoruz yoksa yabancı liglerde bol keseden mi dağıtıyolar tam çözmüş değilim, özellikle de İskandinav liglerdeki oyuncuların maşallahı var, Portekizli araştırmacılar da bol keseden dağıtıyor tabi bizim bu bol kese tabiri kendi ligimizi ve oyuncularımızı karşılaştırmamızdan ötürü çıkan bir sonuç. Şimdi biz mi çok kısıtlı tutuyoruz onlar mı bol keseden dağıtıyor? Biz mi gerçeği yansıtıyoruz yoksa olması gereken onların uyguladığı gibi mi? Bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Mesaj Yetkileri