Başarılar![]()
Başarılar![]()
Beşiktaş Teknik Heyeti Şokta
Her ne kadar takımdaki antrenör ve hocalarla arkadaşlığım çok iyi de olsa futboldan pek anlamıyorlardı.Bunun için aldım telefon defteri başladım numaraları çevirmeye.Büyük revizyona gitmek lazımdı teknik heyette.Hala takıma getirmek istediğim 3 gözlemci var onun dışında teknik heyetimde az çok şekillendi.
Dün gece 02.30 saatlerinde takımın uçağıyla Orta Doğu'da bir ülkeye uçan Menajer Kaan ağzını bıçak açmıyor.Fakat Tesislerden sızan bir bilgi var.
TRANSFER HABERLERİ
Beşiktaş 2 genç Iraklı oyuncuyu renklerine bağladı.Capa bildirilen yazılı açıklamada bonservisleri için toplam 4.62 Milyon Euro harcandığı ifade edildi.
Humam Tarıq
475 Bin Euro bonservis bedeli ile renklerimize bağladığımız bu oyuncuyu önümüzdeki 10 yıl boyunca takımda tutmayı ve ilk 11 de sahaya sürmeyi düşünüyorum.
Ali Adnan
4 milyon euro bonservis bedeli ile Rizespor'dan renklerimize bağladığımız bu oyuncuyu almamdaki en büyük etken gerçek hayatta kendi şahsına karşı duyduğum ilgidir.Umarım aldığı paranın hakkını verir.
İskandinavyalı Genç Çocuk Kristoffer Ajaer
Kendisi Takımımıza 2016 yılının sonunda bağlanacak.Bu yaşta bu özellikte bonservis bedeli vermeden aldığımızı düşünürsek büyük katkı sağlayacaktır.
Beşiktaş 4-2 Haskovo
Beşiktaş 16-0 Albayrakspor
Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rakibimiz Belli Oldu.