Peki. O zaman bosu bosuna hic GYO projesini sunmasaymis Divan'a. Ben yoruldum deyip biraksaymis. Malum supheliler bu kadar elestirip ustune gitmezdi.
Manipulasyon senin yorumun mu? Unal Aysal'in soyledigi bir sey mi?
Tahmin ediyorum ki senin yorumun. Eger oyleyse bence Unal Aysal'a yaptiklarinin manipulasyon olup olmadigini sormalisin. Ozellikle Adnan Polat donemindeki sirket birlesmesi sirasinda hisse fiyatinin neden yuksek oldugunu anlatirsa, Unal Aysal'in finansal anlamda ne kadar dogru hamleler yaptigina da konu gelir muhtemelen.
Borclari kapatmak yerine yarattigi kaynagi sampiyonluklar icin harcamasi hatamiydi? Bir acidan evet, bir acidan hayir. Galatasaray'in ustundeki olu topragini atmasina yardimci oldu mu bu harcamalar? Evet, gelirlerin artmasini sagladi. Borclari kapatarak daha saglam bir model oturtabilirmiydi? Ona da evet.
Stratejinin dogrulugu veya yanlisligini ancak bundan sonraki hamleler gosterebilir bence.
Ancak Unal Aysal'in en buyuk hatasi yabanci kur riskini finansal enstrumanlarla hedge etmemesiydi. Bunu yapmis olsa, Galatasaray su anda finansal acidan cok daha guclu bir konumda olurdu.
Neye gore bu yuzde? Ekonomik cokus dedigin sadece Galatasaray'a ait degil bu arada. Statlarin dolmamasi hem GS hem de FB'yi cok kotu vuruyor cunku bu iki kulup de ligin geri kalaniyla farki stat gelirleri sayesinde aciyor.Yeni gelen başkanın tek amacı ekonomik çöküşü minumum seviyede tutup FFP ye takılmamak kendisi bunu hedefliyor başarabilir mi bence başarı şansı %49
Hanoglu bunu neden yapiyor bilemem. Ancak ben kendi mesleki ahlakim acisindan finansal meselelere tarafli bakamam. Bu ister Galatasaray olsun ister Fenerbahce ister Arcelik ister Beko. Finansal konulara gelince benim icin hic birisinin digerinden farki yok. Hepsinin finansal durumlari da KAP aciklamalarinda sabit.Ayrıca Hanoğlu madem bu işleri çıkarı için yapıyor neden kongrelerde Fenerbahçe'de öne çıkan isim olamıyor ? Çıkar yok ama objektif değil derseniz inanırım hiç bir Fenerbahçe'li Galatasaray'a hiç bir Galatasaray taraftarıda Fenerbahçe'ye objektif gelemez ben inanmıyorum bu duruma ama lütfen oyuncu değerleri finansal değerler klüp itibarında artık Galatasaray kayırılmasın...
Itibar konusunu biraz daha acabilirmisin?

Alıntılı Yanıtla