Quote Originally Posted by HeracLes View Post
Kiralık oyuncuların bayağı iyi. Umarım bu tarz oyuncuların bonservislerini aldığın günleri de görürüz, başarılar.
Forvet çocuk özellikleri iyi ama takıma uymadı sanki. Golü yok adamın. Başka bir tercihim daha vardı Sevilla'dan onu almadığıma pişmanım. Bunu gönderip yine onu alayım dedim ama herif gitmiş.

Quote Originally Posted by nannar View Post
Başarılar dilerim... İtalya ligini her zaman sevmişimdir...
Eyvallah. Çok kan kaybettiler lakin hala iyi bir futbol ülkesi. Benim de favorilerimdendir.

HAZIRLIK MAÇLARI

Rahat bir hazırlık dönemi geçirdik. İki resmi kupa maçı da oynadık bu arada. Hazırlık maçları içerisinde Serie B ekibi Perugia ile oynadığımız maç iyi bir test oldu. Bir üst ligin oyuncu özellikleri yanında ben oldukça paçoz kaldım Aslında penaltı kaçırarak başladığımız maçta Perugia kadar fırsat bulduk ama heyecan yaptılar herhalde. Maçtan önce "Skor önemli değil" demekle hata etmiş olabilirim.

Son maçtaki yenilgiyi önemsemesem de lig başlamadan önce bi Acaba? da demiyor değilim.

Bu arada bedelsiz olarak Fransız solbek kattım takıma. Özellikleri bitik tabi. Ama bu haliyle bile formayı alabilir. Alternatifler de en az onun kada bitik çünkü