Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 438 sonuç

Konu: O Kupa Ellerimizde Kalkacak-Galatasaray/Türkiye ile Avrupa'nın Zirvesine-5.Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Lig 33.Hafta:

Spor Toto Süper Lig 34.Hafta:

Bir daha böyle bir maç izleyeceğimi düşünmüyorum. Kaç yıldır FM oynuyorum ilk defa böyle bir maç oynadım. Tek kelimeyle efsane bir maçtı. Maça iyi başladık ve Burak'ın golüyle öne geçtik. Muslera'nın sakatlığıyla ikinci kaleci Sinan da sakat olduğu için kondisyonu yerlerde olan Alperen kaleye geçti ve iki duran topta da topu içeri aldı. Serdar'ın kırmızı kartından sonra artık her şey bitti dedim ve kaybedecek bir şeyim yok deyip tek ortasaha çift forvete döndüm ve anında golü kalemizde gördük. Kalan dakikalarda baskılı oynayan taraf bizdik ve 84'te Campbell şık bir golle 3-2'yi buldurdu. 90'da kornerde Bruma'nın seken topunu tamamlayan Semih bize 3-3'ü getirdi. Artık tamam dedim. Yeter bu skor bize zaten 10 kişiyiz. Ama takım durmadı. Topu çizgiden çeviren Burak ve golü atan Brumayla 16 sene sonra Kadıköyden zaferle dönüyorduk.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ödüller:

Geçen sene Roberto Carlos'a kaptırdığım ödülü bu sene aldım.

İyi ama şanssız bir sezonu geride bıraktık. Bu sene sadece ligi kazanabildik ve diğer kulvarlardan kuralar veya bireysel hatalar yüzünden elendik. İnşallah seneye üç kulvarda şampiyonluk hedefleyen bir takım kuracağız. Yeni yönetimimizle birlikte iyi bir bütçeyle eksik gördüğüm yerlere transferler yapmayı düşünüyorum. Takıma bir şey katmayan ve yaşı gelen oyuncularla yollarımızı ayırıp yerlerini dolduracak oyuncular bulacağız. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun.

gönder şu selçukla burağı ya allah aşkına

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim. Gelecek sezon tüm kulvarlarda başarı bekliyorum.

Tebrikler, umarim seneye Sampiyonlar Liginde iyi bir performans gosteririz.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bizim kral ve maestro gonderilir mi hic yahu

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Valla Burak'ı büyük ihtimalle göndereceğim ama Selçuk fena oynamıyor. Düşüneceğiz bir şeyler.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrik ederim. Gelecek sezon tüm kulvarlarda başarı bekliyorum.
    İnşallah hocam.

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Tebrikler, umarim seneye Sampiyonlar Liginde iyi bir performans gosteririz.

Bizim kral ve maestro gonderilir mi hic yahu
    Her kulvarda gidebileceğimiz en iyi yeri hedefliyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Bu kötü oldu işte. Ama yeni başkanımızla bu konuyu da görüşüp tesislerimizi eski kalitesine hatta daha da iyisine ulaştıracağız.

Hoşgeldin Reşit Başkan!

Mali Durum:

Bu sene artık ipleri daha sıkı elimize alacağız. Mali durumla ve maaşlarla fazla ilgilenemedim ama bu sene artık mali duruma ne kadar katkı sağlayabilirsek o kadar iyi en başta yüksek maaş yiyen ve bir şey yapmayan oyuncularla yollarımızı ayıralım. Sonrası zaten gelir.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Büyüksün başkan!

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler hocam. gelecek sezon ŞL gözünü dik
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tebrikler hocam. gelecek sezon ŞL gözünü dik
    Öyle yapacağız hocam, hedef üç kulvarda da şampiyonluk olmalı.

Her şey için teşekkürler Muslera, yolun açık olsun.

Muslera'nın yerini doldurmak için yaptığımız bu transfer hem ucuz hem de çok başarılı oldu. İnşallah karşılığını da alacağız.

Koray Günter ve Muslera'nın transferlerine koyduğumuz maddeyle diğer satışlarının %30 oranındaki kısmını alacağız. Yolu açık olsun.

Başkan büyüklüğünü göstermeye devam ediyor.

Defanstaki eksiğimizi kapatmak adına önemli bir yatırım oldu. İnşallah kat kat fazlasıyla takımdan satacağız kendisini.

Bildiğiniz gibi geçen senenin ortalarından beri sol bekte sıkıntımız vardı. Ali Adnan hem bildiğimiz hem de potansiyelli bir oyuncu. Gelir gelmez sakatlanarak bizden olduğunu da kanıtladı.

Bu arkadaşı da devre arası sözleşme bitişinde transfer ettik. Bu transferi sakladım. Sürpriz olsun istedim ve bence çok iyi bir transfer oldu.

Daha transferler bitmedi ve takımdan gidecek oyuncular var. Diğer güncellemede inşallah paylaşacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler TÜRKİYE!

Senenin ortalarına doğru Burak'ın sene sonu gideceğini söylemiştim. Gittiği para az da olsa büyük bir maaş yükünden kurtulduk. Yerine iyi bir oyuncu alacağız.

Dünya Kupası'nda hedeflerinin altında kalan dört takımdan da teklif aldım ama tercihim Fransa'dan yana oldu. Aslında Hollanda da iyi bir seçim olabilirdi ama Fransa gerçekten hedefleri büyük olan bir takım ve inşallah biz bu hedefleri gerçekleştireceğiz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Burak'ın yerine aldığımız bu cevherle bu gecelik bırakalım. Yaptığım uzun araştırmalar sonucu en ucuz ve en iyi oyuncuyu transfer ettiğimi düşünüyorum. İnşallah güvenimi boşa çıkarmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yerinde satışlar yapmışsın ama neden Koray ı sattın. Zaten yerli oyuncu sıkıntısı varken bir yerli gönderdin ki ?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Satışlar on numara
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Yerinde satışlar yapmışsın ama neden Koray ı sattın. Zaten yerli oyuncu sıkıntısı varken bir yerli gönderdin ki ?
    Hocam kendisi gitmek istedi yoksa zaten göndermeyecektim. Sıkıntı konusunda defans hattımızda zaten Semih, Serdar ve Bilal vardı. Bir de Mammana'yı aldık şimdi. Bir yerli defans oyuncusu daha katmak istiyorum ama bakalım.

Satışlar on numara
    Hocam söylediğim gibi katkı vermeyen, yürekli oynamayan hiçbir oyuncunun bu takımda yeri yok. Satışları da ona göre yaptık bakalım.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Birkaç transfer daha yaptık.

Bu arkadaştan çok şey bekliyorum. Çok ucuza kapmamız da bizim adımıza bir şans oldu. İleride çok iyi bir oyuncu olacak inşallah.

Jem Karacan zaten FM'de tanınmış bir oyuncu. Orta sahada geçen sene çok sıkıntı çekmiştik. Bu sene artık rotasyonu fazla bir takımla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Sakatlıklardan dilimiz yandı bir kere. Artık sakatlık olsa da yerini doldurabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Bu yüzden de Efe transferini gerçekleştirdim. [MENTION=90919]ReaList[/MENTION] hocamın da önerisi transferde etkili oldu. Hava toplarında hakimiyeti eline alan bir oyuncu. İnşallah yüzümüzü kara çıkartmayacak.

Bu transferle birlikte Selçuk'a yol göründü. Talipleri var inşallah alan biri çıkar da onun maaşından da kurtuluruz.

Geçen sene ZTK'yı kardeş takımımız Trabzonspor kazandı. İnşallah zevkli bir maç olacak.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Yolun açık olsun kaptan.

Hazırlık Maçları:

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takım oynayacağı TFF Süper Kupa maçına hazır ve dinamik bir görüntü sergiledi. Özellikle yeni transferlerin ve genç oyuncularımızın özverisi beni mutlu etti.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

TFF Süper Kupa:

Bu üst üste aldığımız ikinci Süper Kupa. (İlk seneki kupa Fenerbahçe'nin sayılacak.) Gerçekten iyi oynadık ama bazen oyun orta sahaya yıkılıp kalıyordu. Caseres daha ilk maçında penaltıdan attığı golle bize kupayı getirdi. Böylece seneyi kupayla açtık. İnşallah sene sonu dört kupayı yan yana dizeceğiz.

Bu takıma bence forma satışlarını patlatacak bir yıldız yakışır

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam birkaç ay sonra Tolga'nın verilerini yayılan mı? merak ediyorum da
    Turlar iyi geçmiş maddi gelirde elde etmişindir.
    Süper kupa ile 4 kupayla kapatırız.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kskn251 View Post
    Bu takıma bence forma satışlarını patlatacak bir yıldız yakışır
    Hocam para olsa alırız da mali durum pek iyi değil. Bu sene biraz sıkı tutalım. Sonraki senelerde sefasını süreriz.

Hocam birkaç ay sonra Tolga'nın verilerini yayılan mı? merak ediyorum da
    Turlar iyi geçmiş maddi gelirde elde etmişindir.
    Süper kupa ile 4 kupayla kapatırız.
    ŞL dışında bütün kulvarlardan eminim ama bakacağız. İyi bir takım olduk. Daha da iyi olabiliriz. İnşallah bulunduğumuz kulvarların hepsini şampiyonlukla tamamlayacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Transferlerin güzel. Rotasyonlu kadro herzaman iyidir. Girişide süper yapmışız darısı sonuna inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Efe konusunda bir öneri daha bireysel antrenmanlarda Çeviklik çalıştır, max seviyeye kadar çıkarsın durağan olduktan sonra çabukluk çalıştırmaya bak bu 2 beceriyi de geliştirirse daha faydalı olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Transferlerin güzel. Rotasyonlu kadro herzaman iyidir. Girişide süper yapmışız darısı sonuna inş.
    İnşallah hocam.

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Efe konusunda bir öneri daha bireysel antrenmanlarda Çeviklik çalıştır, max seviyeye kadar çıkarsın durağan olduktan sonra çabukluk çalıştırmaya bak bu 2 beceriyi de geliştirirse daha faydalı olacaktır.
    Teşekkür ederim hocam, deneyeceğim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Grup Etabı Eşleşmeleri:

Geçen iki seneye göre daha iyi bir kura çektiğimizi söyleyebilirim. Yine şanslar eşit gibi duruyor. Dinamo'nun çıkma ihtimali diğer takımlara göre daha az. Diğer iki takımın arasından sıyrılıp lider bile çıkabiliriz ama çok iyi mücadele etmemiz gerektiği de bir gerçek. Her şeyi zaman gösterecek.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Fransa:

Şansızlıklar yakamızı bırakmadı ve ilk maçta 90'da yediğimiz golle 1-1'lik beraberlikle ayrıldık. Maçta türlü türlü pozisyonlar ve bir de penaltı kaçırdık. İkinci maçta ise 6,7 olacak maç direğe takıldı. Eski dost Pandev'in attığı şık gol skoru belirlerdi. Turnuvaya iyi başladığımızı söyleyebilirim.

Galatasaray:

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta:

Spor Toto Süper Lig 2.Hafta:

Lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Bu sene takımlarımdan oyun bakımından memnun kaldım. Hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmiyoruz. İnşallah hep böyle devam eder.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Grup G 1.Maç:

Bu sene başka bir Galatasaray var. Her şeyiyle bir takım olmuş Galatasaray. Grubun sözde 1. kura takımı olan Leverkusen'e dersini verip yolladık. Kalemize bir tek duran topta geldiler ve attılar. Geri kalan oyunun bütün hakimi bizdik. İnşallah dört kupayı yan yana dizeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Güzel başlamışsın yeni sezona. İlk senedeki taktiğinde iyileştirmeler yaptın mı ? Ss paylaşır mısın ?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Güzel başlamışsın yeni sezona. İlk senedeki taktiğinde iyileştirmeler yaptın mı ? Ss paylaşır mısın ?
    Dizilişte değişiklik yapmadım ama direktiflerde birkaç değişiklik yaptım. Oyuna girince SS atarım.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Lig 3.Hafta:

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta:

Taktiğim:

Şampiyonlar Ligi Grup G 2.Maç:

Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri