Originally Posted by
Ali Hikmet
hocam yanilgilerine üzüldüm ama tek bir tanesine sevindim

Hocam seri galibiyetlere bir başlasak yükselişimiz durdurulamaz
Bizimde umudumuz o yönde bakalım.

Originally Posted by
xthexserhat
Başarılar

Takım daha da iyi duruma gelecektir diye düşünüyorum

İkinci yarı daha iyi maçlar çıkarabiliriz. Bizim sorunumuz maçta ikinci golü atamamak ve son anlarda çok puan kaybetmekte yatıyor.

Originally Posted by
ReaList
Samed'e çabukluk çalıştırmanı tavsiye ederim. Bir kaç puan arttırırsa PTT ligi için tam bir gol ayağı olabilir.
Hocam tavsiyeni hemen şimdi uyguladım. Ben komple forvet çalıştırıyordum.
Yine kabusumuz olan son anlarda puan kaybı yaşadık.
Trabzon= Konyasporla deplasmanda 1-0 galip gelip, evinde 1-1 berabere kaldı.Adanademirsporu evinde 2-0 yenmiş, deplasmanda 0-0 berabere kalmış. Adanaspora da deplasmanda 1-0 yenildi.
Konyaspor= Trabzona evinde 1-0 yenilmiş deplasmanda 1-1 berabere kalmış. Adanaspor ile evinde 4-4 berabere kalıp deplasmanda 2-1 yendi. Adanademirsporu deplasmanda 1-0 yenmiş.
Adanademirspor=Trabzona deplasmanda 2-0 yenilmiş evinde 0-0 berabere kalmış. Adana sporu deplasmanda 2-1 yenip evinde 2-2 berabere kaldı.Konya spora evinde 1-0 yenilmiş.
Adanaspor= Konyasporla Deplasmanda 4-4 berabere kalıp evinde 2-1 yenildi. Adanademirspor ile evinde 2-1 yenilip deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Trabzonu ise evinde 1-0 yendi.
Kurallara göre öncelikle takımların kendi aralarındaki maçlar –gol farkı ve atılan gollere göre sıralama yapılıyor.
Şimdi biz Trabzon deplasmanına gdeceğiz Konyada evinde ADS ile oynayacak. Hem Adana Demirspor hemde biz yenersek herkesin puanı 8 olacak.Ozaman ne olacak merak ediyorum.