Spartak deplasmanında maç iyi geçmiş, Deplasman olmasa daha farklı skor da olabilirdi. Emenike-Hernandez ikilisi gerçekten çok sağlam bir hat, fazlasıyla iş yapar.
...
Süper Lig 20. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
UEFA Avrupa Ligi Son 16 tur rakibimiz Hoffenheim-GS arasından biri gelecekti. Hoffenheim evinde 3-0 yenip deplasmanda 3-2 yenilince tur atlayan taraf oldu. Hoffenheim yakından tanıyalım;
ADANA DEMİRSPOR
Genel performans kötü ama Almanlar'dan her zaman korkulur. Yine de Spartak'tan daha güçsüz bir rakip. Hayırlısıyla çeyrek finali göreceğiz hocam![]()
ADANA DEMİRSPOR
Süper Lig 21. Hafta
Bu kadar sert oynanır mı anlamıyorum. Sakatlıklar yüzünden taktiksel ve adam gibi değişikler yapamadım. Bu arada liderliği de kaybettik.
ADANA DEMİRSPOR
ZTK Son 16 Tur
ADANA DEMİRSPOR
Süper Lig 22. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
Başarılar ali hocam . Sen başarırsın.
ADANA DEMİRSPOR
Süper Lig 23. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
Harika bir maç olmuş hocam tebrikler.![]()
Spoiler: Maç Sonucu
ADANA DEMİRSPOR
Gidişat iyi ligde durum biraz kritik ama sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olursun. Avrupa'da gidişat iyi ama yarı finalde elenirsin diye tahminde bulunayim![]()
Bucayıda yensek ohh derdik de olsun seri başlasın![]()
Süper Lig 24. Hafta
ZTK Çeyrek Final 1. Maç
Süper Lig 25. Hafta
ADANA DEMİRSPOR
Rizespor ne yapmış öyle ya hayatının topunu oynamış sana karşı!! Kimin nazarı değdi acep![]()
![]()
Son Şili maçımdı. 30 Haziranda bitecek kontratım. Diğer maç Eylül olduğundan daha yeni kontrat sunulmadı büyük ihtimalde sunulmayacak. Önemli maçta yenildik.
ADANA DEMİRSPOR
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Kura Çekimi
ADANA DEMİRSPOR
Athletic Bilbao karşısında başarılar, inşallah geçersin hocam. Ama buradan sonrası imkansız gibi. ŞL mübarek Cityler, Unitedlar.
Bilbao etkili bir takım bulduğunu atıyorlar. İspanya'da çoğu takım böyle. İnşallah turu geçeceğiz.![]()