Originally Posted by
kilham96
Paris Saint Germain diyorum susuyorum

.Yapcak bişi yok ama bu sene mali durumu düzeltelim sonra gerisi gelir.
Aynen mali durumu bi kurtaralım bu sezon inşallah seneye çeyrek final yarı final olabilir.

Originally Posted by
rexpo1994
Başarılar.

Grup bence ŞL için zor değil,gruptan çıkarız hocam güveniyorum sana

Sağol dostum ama bu gruptan çıkmamız çok zor
Sezon sonu bi kaleci transfer edeceğim mecburen.
----------------------------------------------------------------------------
Aslan Parçaladı : Süper ligin üçüncü haftasında Gençlerbirliğini konuk eden Galatasaray oynanan güzel
oyunu 5 golle süsledi.
(( Paris ten 5 yedikten sonra iyi bir stres attık bu maçta
Bruma 2 gol attıktan sonra alkışlatmak için
onu oyundan çıkardım ve yerine Yasin'i soktum . Yasin de oyuna girdikten sonra golünü attı ve
ben de burda varım mesajı verdi ))
Bombardıman : Şampiyonlar ligine çok kötü bir şekilde başlayan Galatasaray , Bulgar ekibi
Ludogorets i 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada toplam 51 şut çıkarken bu şutların 44 ü Galatasaraydan geldi.
Galatasaray ın vurduğu 44 şut un 11 i kaleyi buldu.
(( Kaleyi görünce vur talimatını açmamama rağmen bu kadar şut nasıl çıktı anlamadım. ))
(( Burak Akhisar maçında süpriz bir patlama yaptı . ))
Portekizde Hüsran : Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar liginde konuk olduğu Benfica dan tam 5
gol yedi. Bu 5 gole karşılık olarak Galatasaray Burak ve Selçuğun golleri ile karşılık verdi.
(( Musleranın yokluğunu aradığımız maçlardan bir tanesi. Kaleyi bulan şutları 8 ; 5 tanesi gol. ))
Taraftar Şükür'e moral verdi : Şampiyonlar liginde alınan ağır PSG ve Benfica mağlubiyetlerinin ardından
TT Arenada Bursaspor maçı öncesi taraftar Hakan Şükürü tribünlere çağırdı ve adına tezehüratlar başlatıldı.
Hakan Şükür tezehüratları alkışlayarak cevap verdi. Aynı zamanda tribünler maç öncesinde
Benfica maçında hatalı goller yiyen kaleci Sinan Bolatı da
çağırarak ona destek çıktı.
(( Son dakikada şanssızlık eseri yediğimiz gol . Hakettiğimiz bir maçtı ))
7.Hafta sonucunda puan durumu
edit: resimler yandaki forum reklamından dolayı küçük çıktı. resimleri daha net görebilmek için sağ tıklayıp Resim urlsini kopyala ya basıp yeni sekmede o urlye yapıştırabilirsiniz.