1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Heybetinden Sığdıramadık Yere Göğe (1. ve 2. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Taktikler
    Bazı önem seviyesi diğerlerine göre yüksek maçlar haricinde takımım genel olarak hücum futbolu oynuyor. Bunun için de Strteji: Hücum. Elimde kişisel olarak yetenekli oyuncular olduğundan dolayı oyuncularıma saha içi serbestlik verdiğimden Stil: Akıcı olacak. Maçlarda amaç bol pas yapıp rakibe topu aldırmamak ve bunaltmak olduğu için ise Pas Türü: Daha Kısa olarak belirledim. Ayrıca rakip savunmanın da rahat top yapmasını engellemek için Pres: Daha Fazla Pres şekilde. Bire bir adam savunmasını sevmediğimden dolayı ise Markaj:Alan Markajı. Sert, agresif oyunu sevdiğim için ise Top Kapma: Daha Agresif. Serbestlik:Daha Serbest. Amacımız hızlı ve tempolu bir oyunla rakibe alan daraltmak şeklinde olduğu için Defans Çizgisi: Önde ve Tempo: Yüksek Tempo şeklinde.

Transfer
    Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılardan dolayı ayrıca benim huyumdur ilk sezon gerçeğe bağlı oynarım bundan dolayı transfer yapmadım. Sadece La Masia’dan 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Alex Grimaldo’yu kiraladım. 15 milyon Euro’ya Milan’a giden Emenike’nin yanında Serdar Kesimal’ı Gençlerbirliği’ne, Raul Meireles’i Bordeaux’ya satar iken Hakan Çinemre’yi Ankaragücü’ne kiraladım. Salih Uçan ve Recep Niyaz hariç büyük bir olasılık ile yeni sezonda tüm kiralık oyuncularımı başka takımlara satacağım. Hepsini sezon içinde tek tek takip etmeme rağmen hiçbiri kendini maalesef yeterince geliştiremedi.

Last edited by puzzyyy : 23.Kasım.2014 at 00:28

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri