(( Lig ve Avrupa da işler daha da kötüye gitmeye başladı. Umarım bir ivme yakalarız . İşte sonuçlar . ))
Ziraat Türkiye Kupası Eşleşmeleri
Aslan Seyrantepede 3 ledi : Temsilcimiz Galatasaray , Portekiz devi SL Benfica yı evinde 3-1
mağlup ederek taraftarını mutlu etti.
(( Bu maç 5 li savunmayla başladım Semih Chedjou Koray pek pozisyon vermedik ve kazandık . Tek negatif
olay Sinan 'ın sakatlanması oldu.
Kartal'a 30 dakika yetti : Derbi de Galatasaray Bruma'nın yokluğunda sol kanatı emanet ettiği Yasin ile 30. dakikada öne geçerken konuk takım gollerini son 30 dakikaya sığdırdı.
(( Gene konsantrasyonumuzun ne denli düşük olduğunu gösteren bir maç
daha , Bruma ve Sinan ın yokluğunda gerçekten zorlandık , istatistiklerde de görülüyor . ))
(( Devre arasında üst düzey bir kaleciyi yüzde yüz alacağım . Sinan ve Eray ile bu lig bitmez
yoksa. 5 şut geliyor kalemize , 3 ü gol. ))
(( Farklı mağlubiyetlerimize bir yenisi daha ekleniyor .))
(( Olcan ve Bruma da olmasa gol atacak adam yok . Gerçi Bruma ve Chedjou bu maç öncesi
ligdeki kötü gidişattan dolayı ayrılmak istediklerini söyledi ama özellikle Bruma'yı satma
niyetim yok .))
(( Ziraat türkiye kupası 1.maçında evimizde beraberlik kabul edilemez. Serdar ve Koray tandemini beğendim yine de))
(( En çok üzüldüğüm maç oldu. Böyle bir puan kaybından sonra oyuncular ile bir toplantı gerçekleştirdim .))
Florya'da Olağan üstü toplantı : Galatasaray teknik direktörü Hakan Şükür
lig ve avrupadaki kötü gidiş yüzünden Florya da oyuncular ile bir toplantı gerçekleştirdi,
toplantının ardından hafta içi oynacak Ludogorets maçı ve Hafta sonu
oynanacak Gaziantepspor maçı için özel olarak taktik ve duran top çalışıldı.
Kamp boyunca , Galatasaray başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulundan Lütfi Arıboğan
takımı ve teknik heyeti yanlız bırakmadı.
(( Grubu 3. olarak tamamladık ve Avrupa Ligine gidiyoruz. Benficayı eğer Portekizde yenseydik
ikinci oluyormuşuz .))
(( Gene bir stres attık, özellikle kanat organizasyonlarında gene çok etkiliydik.))
(( Lider Kasımpaşa ile 5 puan fark var , bu hafta da onlar ile maç yapıyoruz . O fark kapanır şuan da
o kadar kritik bir durumda değiliz. ))
(( Bandırma da tam kadro yedek çıktığımız maçta 3 puan kaybettik. Bi dahaki Türkiye kupası maçına
as ağırlıklı çıkacağım bu maç yüzünden.
(( Bu kadar şanssızlık olmaz arkadaş .. Ben dandik bi takım gelir güle oynaya turumuzu
atlarız diye düşünürken gelen takıma bak. Geç geçebilirsen şimdi.
Bi de Dortmund u yenersek sonra Sevilla - Porto turunu kazananıyla eşleşiyoruz , bir
de burdan yak.. ))

(( Gene bir stres attık, özellikle kanat organizasyonlarında gene çok etkiliydik.))