Yani şimdi şöyle bakmak lazım. Bu oyunda da bütün futbolcular bizim de işimize geleceği gibi sürekli düşük maaş isterlerse o da olmaz herhalde.Ben şahsen bundan da hoşlanmam. Olması gereken olmalı. Tıpkı verdiğim örnekte ki gibi, performansı fazla yüksek olmayan oyuncu fazla maaş istememeli, performansı yüksek olan oyuncu ise düşük olan sözleşmesini tabi ki biraz daha yüksek istemekte haklı ve bizde eğer takımımızın gücü yetiyorsa oyuncunun hakkını verip değerini arttırıp oyuncuyu ödüllendirmeliyiz. Tabi benim gibi MK Dons tarzı takımlar yönetiyorsanız o oyuncunuzla vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz.
![]()

Takım içi dengeleri iyi ayarlamak gerekiyor.
Ben şahsen bundan da hoşlanmam. Olması gereken olmalı. Tıpkı verdiğim örnekte ki gibi, performansı fazla yüksek olmayan oyuncu fazla maaş istememeli, performansı yüksek olan oyuncu ise düşük olan sözleşmesini tabi ki biraz daha yüksek istemekte haklı ve bizde eğer takımımızın gücü yetiyorsa oyuncunun hakkını verip değerini arttırıp oyuncuyu ödüllendirmeliyiz. Tabi benim gibi MK Dons tarzı takımlar yönetiyorsanız o oyuncunuzla vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz.
Alıntılı Yanıtla