1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: İntikam isteyen bir menajer l KDÇ. Karabükspor {1.Sezon} l

Hybrid View

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam bedelsiz olarak Samed Yeşili kiralayabilirsin. Yiğit Gökoğlan ve Cenk Şahini de maaşının birazını verip kiralayabilirsin.
    Hocam forvet hattım için fazla sayıda oyuncum var.Emre Güral'ı aldım o mevkiye Samed için biraz geciktik.İnşallah faydalı olur.

NTV Spor'dan Naklen

Sine Büyüka :İyi akşamlar diliyorum.Karabükspor'a geldiniz.Daha önce hiç bir spekülasyon çıkmamıştı hakkınızda.Genel olarak Türk Futbol'unda ki ender olaylardan biri oldu bu Sevgili Pep.
    Ben :Sevgiliii mi ?.Hıh pardon şey evet aniden gelişen çok güzel bir olay oldu benim için Sine'cim.
    Sine Büyüka :Lig için hedefleriniz neler Avrupa'da nereye kadar ilerlemek istiyorsunuz Pep.
    Ben :Lig'i ilk yıl ilk 7 içinde bitirmeyi Avrupa'da ise gruplara kalmayı hedefliyoruz Sine.
    Sine Büyüka :Sevgili Forumturksportal takipçileri ve benim için taktiğinizden biraz bahsedermisiniz.
    Ben :Tabi ki Sinecim.%95 senin %5 forumturksportal takipçilerim için :P

Sine'cim 2 kombinim olacak.Birinci gördüğünüz rahat ikincisi ise kapanacağımız maçlar için.

Sine Büyüka :Teşekkürler Pep'cim.Peki kafanda bir 11 oluştu mu?
    Ben:Tabi az çok fikrim var.
    Sine Büyüka:Bugün bizi kırmayıp buralara kadar geldiğin için teşekkür ederim.
    Ben:Ne demek canım senin için her zaman
    Sine Büyüka:Ihııh.Çok kibarsın Pep'cim.Sevgili izleyiceler programımızın sonuna geldik iyi geceler.

Program Çıkışı

Paltomu sırtıma geçirdim yayın binasından çıkıyordum.Fakat bir ses geldi arkamdan.Pep diyordu birisi.Bir baktım Sine arkamdan geliyor.
    Sine Büyüka :Pep Whatsapa var mı whatsapp
    Ben :Anlamadım canım
    Sine Büyüka:Şey numaran dicektim yani.
    Ben:Tabi ki 050543....

Ordan ayrılıp evime geldim.Kafamı yastığa koydum ve aklımda tek bir şey vardı.Sine

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri