1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Aupa Athletic - Bir Bask Meydan Okuması

Threaded View

Arkadaşlar kariyerde şuan Ocak ayındayım.O yüzden oraya kadarki kısmı hızlı geçicem

Ağustos
    Zenit'i evimizde 2-0 mağlup ederek St.Petersburg'a rahat gittik ve orada 1-1 beraberlikle gruplara kaldık.Lige de ortalama bir başlangıç yaptık.

Şampiyonlar Ligi Kurası
    Zorlu bir grup çeksek de ikincilik şansımızı yüksek görüyorum.Çünkü Juve her yıl kariyer yaptığım takımlar arasında ve onları iyi tanıdığımı düşünüyorum.Ancak Bayern Juve'ye puan verirse grupta işler karışır.

Eylül
    Milli aradan sonraki ilk maç Barça deplasmanıydı. Katalunya yolunda iken "Kaç yeriz acaba?" diye düşünüyordum.Ancak kullandığım kontra taktiği,Mathieu'nun 50'de atılması ve şansın da yardımıyla galibiyete ulaştık.Ardından aynı taktikle evimizde Bayern'e kök söktürdük.Yalnız Bayern'in lige de çok kötü başladığını belirteyim(Guardiola Kasım'da kovuldu).Ardından ligde nispeten kolay rakiplerle oynadık.Son maçta da güçsüz Legia'yı deplasmanda 1-0 yendik.

Ekim
    İlk yenilgimizi ezeli rakibimize karşı aldık.Şampiyonlar liginde ise Juve maçında 2-0 öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık ve 1 puanla Torino'dan döndük.Ligdeki diğer iki maçta galip gelmesini bildik.

Kasım
    Juventus'u evimizde ağırladığımız maçta yine 1-0 öndeyken golü yedik ancak bu kez son dakikalarda maçı aldık.Ardından Bayern deplasmanından hezimetle döndük.Ligde ise şaşırtıcı bir şekilde çok iyiydik.Ayrıca Barça'nın beklenmedik puanlar kaybettiğini de belirteyim.Takımın iyi formu yönetimin de takdirini toplamış olacak ki beni ekstra transfer bütçesi ve yeni sözleşmeyle ödüllendirdiler.

Aralık
    Sakatlıkların kabusa dönüştüğü ay.Üç bekimin de sakatlık yaşaması bize kral kupasını kaybettirdi.Ayrıca bu yüzden ezeli rakibimiz Sociedad'a yenilerek taraftarımızı üzdük.Neyse ki Şampiyonlar Ligi'nde gruptan ikinci olarak çıktık.Ve yılın son maçında da önemli rakiplerimizden Atletico'yu evimizde yenmeyi bildik.
    Bu arada Mourinho yıl boyu yakamızdan düşmedi gitti.

ŞL Eşleşmeleri

Zorlu bir kura çektik.Ancak imkansız değil
    Last edited by TelmoZarra : 02.Aralık.2014 at 19:41

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri