1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Nobre milli mi oluyor ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan çok fazla tartışmak istemiyorum ama.Nobre'de Aurello da TÜRK değildir..
    Olamazlarda..Sadece T.C. vatandaşıdırlar.
    neyse anlaşamadık, analaşamayızda..Zaman kimi haklı çıkaracak bakalım

Quote Originally Posted by DeDe
    Serkan çok fazla tartışmak istemiyorum ama.Nobre'de Aurello da TÜRK değildir..
    Olamazlarda..Sadece T.C. vatandaşıdırlar.
    neyse anlaşamadık, analaşamayızda..Zaman kimi haklı çıkaracak bakalım
    Aurelio da Nobre de TÜRK'TÜR!!! Kimse aksini iddia edemez!

Anayasanın 66. maddesini inkar etmiş olursun ki bu da suçtur.

Anayasanın 1. maddesini nasıl kabul ediyorsak, bu 66. maddesini de kabul etmek zorundayız. (MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.)

"Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür".

PKK yandaşlarının milletvekili olmasını sağlayan anayasa maddesini buraya yazarsan sevinirim bu arada.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh

Anayasanın 1. maddesini nasıl kabul ediyorsak, bu 66. maddesini de kabul etmek zorundayız. (MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.)

PKK yandaşlarının milletvekili olmasını sağlayan anayasa maddesini buraya yazarsan sevinirim bu arada.
    ben kendi adıma türk olmalarına bişey demiyorum,kişisel kararıdır ve olur.ama işin rengi bana göre farklı,ve milli takımda oynatılmalarına karşıyım kendi adıma.
    zaten bu ülkede kurallar hep çiğnenmek için konulmuş.yabancı sayısı 6,bakıyolar böyle olmayacak yabancıları türk yapmaya başladılar.
    kızdığım konu bunu para için yapıyorlar.mesela bu adamlar bu yıl türkiyede değilde başka bir ülkeye transfer olup oynasalardı,yine türk vatandaşı olmak isteyeceklermiydi?
    para için....
    kendimizi kandırmayalım lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by şampiyon
    ben kendi adıma türk olmalarına bişey demiyorum,kişisel kararıdır ve olur.ama işin rengi bana göre farklı,ve milli takımda oynatılmalarına karşıyım kendi adıma.
    zaten bu ülkede kurallar hep çiğnenmek için konulmuş.yabancı sayısı 6,bakıyolar böyle olmayacak yabancıları türk yapmaya başladılar.
    kızdığım konu bunu para için yapıyorlar.mesela bu adamlar bu yıl türkiyede değilde başka bir ülkeye transfer olup oynasalardı,yine türk vatandaşı olmak isteyeceklermiydi?
    para için....
    kendimizi kandırmayalım lütfen.
    anlamamakta ısrar edenler iyice okusunlar lütfen..Tek kelimeye gerek bırakmayan bir açıklama.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by DeDe
    anlamamakta ısrar edenler iyice okusunlar lütfen..Tek kelimeye gerek bırakmayan bir açıklama.
    sağol dede ama anlyana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az demişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by şampiyon
    sağol dede ama anlyana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az demişler.
    Davul zurna nedemek ömer kardeş..Senfoni orkestrası bile az..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh

o zaman haydi askere!
    kışlaya gitmeleri gereken zamanda kaçacaklarına o kadar eminmki o zaman sorucam hepinize mert ile mehmeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    o zaman haydi askere!
    kışlaya gitmeleri gereken zamanda kaçacaklarına o kadar eminmki o zaman sorucam hepinize mert ile mehmeti
    o zaman marcio ile marco olurlar hemen
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri