1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Galatasaray | METİN OKTAY RUHUYLA!!

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Ligi iyi başlamışsın,ŞL de normal bence her GS kariyerinde oluyor ilk sezon kadro kalitesinden kaynaklı sorunlar.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Benim kariyerimde de Avrupa'da ilk sezon hüsrana uğramıştık. Bu tamamen kadro kalitesiyle alakalı. Zaten yönetimin beklentisi de gruptan çıkmak. 2. bitirmeye bakalım. Seneye güçlü bir kadro kurarak Avrupa'da iddialı bir konuma gelebiliriz
    Katılıyorum dostum. Ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Ligi iyi başlamışsın,ŞL de normal bence her GS kariyerinde oluyor ilk sezon kadro kalitesinden kaynaklı sorunlar.

Teşekkürler. 2. Sezonda kadromuzu güçlendirerek daha iyi yerlere geleceğimizi umuyorum.

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Hakettiğimiz bir maçtı. Sneijder in son dakika golüyle galip gelmeyi bildik.
    Yasin Öztekin in hafif bir sakatlığı var.

Deplasmanda elimizden kaçırdığımız Steaua yı evimizde affetmedik.

Formalite maçıydı ama oyuncularım yine de ellerinden geleni yaptı. mağlubiyete rağmen oynanan oyundan memnunum.

ŞL PUAN DURUMU

Malesef Şampiyonlar Ligine veda ettik. Yolumuza UEFA da devam ediyoruz.

UEFA AVRUPA LİGİ EŞLEŞMELERİ

Çok zor bir eşleşme olduğunu düşünmüyorum. Schalke yi eleyebilecek güçteyiz.

SPOR TOTO SÜPER LİG MAÇLARI

7. - 13. HAFTA MAÇLARI

Şampiyonlar ligindeki durumu düzeltelim diye kadroda rotasyonlara giderek çıktığımız maçlar bize pahalıya patladı.
    Ve çok iyi başladığımız ligte üst üste aldığımız beraberlikler aradaki farkı kapattı.
    Özellikle Bursaspor yenilgisi bize bir tokat niteliğindeydi.
    Yine de Burak Yılmaz ve Sneijder in performansları takımı taşıyacak nitelikte.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU VE İSTATİSTİKLER

Bir sonraki güncelleme de 1. sezonun tamamını vermeyi düşünüyorum arkadaşlar.
    Dediğim gibi transfersiz yapılan kariyerler hem oyuncuyu hemde takipçiyi biraz sıkıyor.
    O yüzden 2. sezona biran önce başlamayı düşünüyorum.
    Lütfen görüş ve önerilerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.
    Takip ettiğiniz için teşekkürler.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri