Hocam idmanın o kadar resmini atmışsın ki bi ara gerçekten oradasın zannettim![]()
Hocam idmanın o kadar resmini atmışsın ki bi ara gerçekten oradasın zannettim![]()
transferler yeterli avrupa grubunda 2. olursun rahat
grup zor ama ben de ayni fikirdeyim en kotu 2. olup cıkacagımızı dusunuyorum
kendi evimizde ki maclardan cekinmiyorum su ana kadar kendi evimizde hic yenilmedik ozellikle deplasmanda oynayacagımız maclar cok onemli ingiltere ve hollanda deplasmanlarından cekiniyorum acıkcası ama gruptaki ilk uc haftada ajax ve newcastle deplasmanlarında oynamak bence avantaj bakalım..
transferler lig için yeterli ve ligde zafer kazanacağımızı düşünüyorum, avrupada gruptan çıkarız herhangi bir aksilik olmazsa bakalım neler olacak bu sezon başarılar![]()
Avrupa'da zorlu grup gelmiş...
En basitinden: Son Yunanistan Kupası şampiyonu Panathinaikos ve buradan da görüldüğü gibi Pana Play-Off'tan başlamış.
UEFA Europa League - Matches 2015 ? UEFA.com
YUNANİSTAN SUPER LİGİNDE SUPER GİDİSİMİZ DEVAM EDİYOR ZORLU BİR DEPLASMANDAN TAKTİK SAVASINI KAZANARAK LİGDE 2 DE 2 YAPARAK ATİNAYA DONUYORUZ.
2.HAFTA
LEVADEİAKOS-AEK
![]()
yunanistan ulke puanina gore lig birincisi bizdeki gibi sampiyonlar ligi grup etaplarına kalıyor.Lig ikincisi sampiyonlar ligi en iyiler 3.eleme yani gruplara kalmadan evvel ki turu oynuyor.
pana gectigimiz yıl evet yunanistan kupasını aldı ama aynı zamanda lig ikincisi oldugu icin sampiyonlar ligi en iyiler 3. eleme oynama hakkı kazandı orda elendigi icin yine ulke puanına gore avrupa ligi playy off oynadı.
karısıklık orda cıkıyo normalde yine soyluyorum ulke puanına gore lig kupasını alan direk gruplara kalıyor.eleme oynayanlar 3.4.5. yada 6. olan takımlar
karısıklık sadece pananin gectgimiz yıl lig ikincisi olup lig kupasını aldıgı halde sampiyonlar ligi oynamaya hak kazanması yuzunden cıkıo umarım anlamıssındır.
Ligin 3.haftasında 1-0 geriye dusmemize ragmen oyunu cevirerek 2-1 yapıp 90+3 te kornerden yedigimiz golle maglup olmak bizleri brz uzdu ama lig uzun bir maraton bu maglibiyetten ders alalıp ustune koyarak devam etmeliyiz.
3.HAFTA
İRAKLIS-AEK
HAFTAİCİ AVRUPA LİGİNDE ATİNADA LOKOMOTİV MOSKOVAYI AGIRLAYACAGIZ GRUPLARA GALİBİYETLE BASLAYIP LİGDE ALDIGIMIZ İRAKLİS MAGLUBİYETİNİ TARAFTARLARA UNUTTURMAMIZ LAZIM
![]()
![]()
iraklis sanssızlık olmus moskovadan cıkarırsın acısını
Avrupa ligi ilk haftasında kendi evimizde yine 90+2 de yedigimiz golle Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldık.
Su son dakikalarda gol yemeyi umarım alıskanlık haline getirmeyiz bunun icin onlem almam gerekecek bu puan kaybını diger maclarda telafi etmek icin herseyi yapacagız.
![]()
LİGİN 4.HAFTASİNDA ATİNADA AELK YI AGIRLADIK BASTAN SONA USTUN GOTURDUGUMUZ MACTA FORVET OYUNCULARIMIZIN FORMSUZLUGU NEDENİYLE ORTASAHADA FARK YARATICAK OYUNCULAR COK SONUK OYNAYIP SAHNAYE CIKMAYINCA MAC 0-0 BERABERE BİTTİ.
SON UC MACTIR YETERİ KADAR GOL POZİSYONU URETEMİYORUZ TARAFTARLARIMIZDAN OZUR DİLİYORUZ.BASIN TOPLANTISINDA TUM HATANIN BENDE OLDUGUNU EN YAKIN ZAMANDA TOPARLANARAK ALICAGIMIZ GALİBİYET SERİSİYLE BİZDEN BEKLENEN YERDE OLUCAGIMIZI BUNDAN KİMSENİN SUPHESİ OLMAMASI GEREKTİGİNİ BELİRTTİM.
AYRICA SOYUNMA ODASINDA KALECİDEN FORVET OYUNCUSUNA TUM OYUNCULARI FIRCALADIM BU TAKIMDA OYNAMAK İSTEMEYEN VARSA SİMDİDEN SOYLESİN ANTRENMANDA İSME CİSME BAKMAKSIZIN KİM FORMDAYSA ONU OYNATACAGIMI SOYLEDİM.
4.HAFTA
AEK-AELK
![]()
2014–15 UEFA Europa League - Wikipedia, the free encyclopedia
Yunanistan 2-7 arasında mı?