Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 139 arası toplam 139 sonuç

Konu: Yunanistanda Bir İtalyan Ekolu | AEK ATHENS |

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam idmanın o kadar resmini atmışsın ki bi ara gerçekten oradasın zannettim

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferler yeterli avrupa grubunda 2. olursun rahat

3. Default

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hocam idmanın o kadar resmini atmışsın ki bi ara gerçekten oradasın zannettim
    tesekkur ederim sorma tesislerden cıkmıyorum aile hayatım kalmadı

4. Default

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transferler yeterli avrupa grubunda 2. olursun rahat
    grup zor ama ben de ayni fikirdeyim en kotu 2. olup cıkacagımızı dusunuyorum
    kendi evimizde ki maclardan cekinmiyorum su ana kadar kendi evimizde hic yenilmedik ozellikle deplasmanda oynayacagımız maclar cok onemli ingiltere ve hollanda deplasmanlarından cekiniyorum acıkcası ama gruptaki ilk uc haftada ajax ve newcastle deplasmanlarında oynamak bence avantaj bakalım..

transferler lig için yeterli ve ligde zafer kazanacağımızı düşünüyorum, avrupada gruptan çıkarız herhangi bir aksilik olmazsa bakalım neler olacak bu sezon başarılar

6. Default

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    transferler lig için yeterli ve ligde zafer kazanacağımızı düşünüyorum, avrupada gruptan çıkarız herhangi bir aksilik olmazsa bakalım neler olacak bu sezon başarılar
    cok tesekkur ederim bakalım zor ve heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor.Elimden geldigince bu heyecanı sizede yasatmaya calısacagım umarım ilk sezon gibi bu yıl da basarılı oluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Avrupa'da zorlu grup gelmiş...

8. Default

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Avrupa'da zorlu grup gelmiş...
    ewet en zorlu gruplardan birine dustuk ama elimizden geleni yapip en kotu ikinci olarak cikmaya calisacagiz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CarloBenvelio View Post
    Gectigimiz sezon yunanistan kupasını kazandıgımız icin direk olarak gruplara katılma hakkı kazandık ayrıca ikinci ligin bitimi play off maclarıyla birlikte haziranın sonunu buldu oyunculara ancak on gunluk tatil verebildim zaman darlıgı yuzunden 3 mac yapabildik.takım oturmus oldugu icin 3 mac hazırlık yapmak yetti
    Kupa şampiyonu da olsan en iyi başlayabileceğin tur Play-Off turu. Doğrudan başlayabilen takımlar CL'de play-off'ta elenenler. Başka hiçbir takım doğrudan başlayamıyor gruptan.

Anlaşılan oyun fikstüründe hata var.

10. Default

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Kupa şampiyonu da olsan en iyi başlayabileceğin tur Play-Off turu. Doğrudan başlayabilen takımlar CL'de play-off'ta elenenler. Başka hiçbir takım doğrudan başlayamıyor gruptan.

Anlaşılan oyun fikstüründe hata var.
    bildigim kadarıyla hata yok istersen arastır ulke kupasını alan dogrudan avrupa ligi gruplarına kalıyor.Ulke puanın cok dusukse milli takım olarak o zaman gerceklesio senin soyledigin o takımlar play off tan baslıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bildigim kadarıyla hata yok istersen arastır ulke kupasını alan dogrudan avrupa ligi gruplarına kalıyor.Ulke puanın cok dusukse milli takım olarak o zaman gerceklesio senin soyledigin o takımlar play off tan baslıyor.
    En basitinden: Son Yunanistan Kupası şampiyonu Panathinaikos ve buradan da görüldüğü gibi Pana Play-Off'tan başlamış.

UEFA Europa League - Matches 2015 ? UEFA.com

12. Default

YUNANİSTAN SUPER LİGİNDE SUPER GİDİSİMİZ DEVAM EDİYOR ZORLU BİR DEPLASMANDAN TAKTİK SAVASINI KAZANARAK LİGDE 2 DE 2 YAPARAK ATİNAYA DONUYORUZ.

2.HAFTA

LEVADEİAKOS-AEK

13. Default

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    En basitinden: Son Yunanistan Kupası şampiyonu Panathinaikos ve buradan da görüldüğü gibi Pana Play-Off'tan başlamış.

UEFA Europa League - Matches 2015 ? UEFA.com
    yunanistan ulke puanina gore lig birincisi bizdeki gibi sampiyonlar ligi grup etaplarına kalıyor.Lig ikincisi sampiyonlar ligi en iyiler 3.eleme yani gruplara kalmadan evvel ki turu oynuyor.
    pana gectigimiz yıl evet yunanistan kupasını aldı ama aynı zamanda lig ikincisi oldugu icin sampiyonlar ligi en iyiler 3. eleme oynama hakkı kazandı orda elendigi icin yine ulke puanına gore avrupa ligi playy off oynadı.
    karısıklık orda cıkıyo normalde yine soyluyorum ulke puanına gore lig kupasını alan direk gruplara kalıyor.eleme oynayanlar 3.4.5. yada 6. olan takımlar
    karısıklık sadece pananin gectgimiz yıl lig ikincisi olup lig kupasını aldıgı halde sampiyonlar ligi oynamaya hak kazanması yuzunden cıkıo umarım anlamıssındır.

14. Default

Ligin 3.haftasında 1-0 geriye dusmemize ragmen oyunu cevirerek 2-1 yapıp 90+3 te kornerden yedigimiz golle maglup olmak bizleri brz uzdu ama lig uzun bir maraton bu maglibiyetten ders alalıp ustune koyarak devam etmeliyiz.

3.HAFTA

İRAKLIS-AEK

HAFTAİCİ AVRUPA LİGİNDE ATİNADA LOKOMOTİV MOSKOVAYI AGIRLAYACAGIZ GRUPLARA GALİBİYETLE BASLAYIP LİGDE ALDIGIMIZ İRAKLİS MAGLUBİYETİNİ TARAFTARLARA UNUTTURMAMIZ LAZIM

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

iraklis sanssızlık olmus moskovadan cıkarırsın acısını

16. Default

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    iraklis sanssızlık olmus moskovadan cıkarırsın acısını
    atina da oynadıgımız maclardan hic suphem olmuo kendi sahamızda cok etkili oynuyoruz bu gelenek yine devam eder umarım

17. Default

Avrupa ligi ilk haftasında kendi evimizde yine 90+2 de yedigimiz golle Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldık.
    Su son dakikalarda gol yemeyi umarım alıskanlık haline getirmeyiz bunun icin onlem almam gerekecek bu puan kaybını diger maclarda telafi etmek icin herseyi yapacagız.

18. Default

LİGİN 4.HAFTASİNDA ATİNADA AELK YI AGIRLADIK BASTAN SONA USTUN GOTURDUGUMUZ MACTA FORVET OYUNCULARIMIZIN FORMSUZLUGU NEDENİYLE ORTASAHADA FARK YARATICAK OYUNCULAR COK SONUK OYNAYIP SAHNAYE CIKMAYINCA MAC 0-0 BERABERE BİTTİ.
    SON UC MACTIR YETERİ KADAR GOL POZİSYONU URETEMİYORUZ TARAFTARLARIMIZDAN OZUR DİLİYORUZ.BASIN TOPLANTISINDA TUM HATANIN BENDE OLDUGUNU EN YAKIN ZAMANDA TOPARLANARAK ALICAGIMIZ GALİBİYET SERİSİYLE BİZDEN BEKLENEN YERDE OLUCAGIMIZI BUNDAN KİMSENİN SUPHESİ OLMAMASI GEREKTİGİNİ BELİRTTİM.
    AYRICA SOYUNMA ODASINDA KALECİDEN FORVET OYUNCUSUNA TUM OYUNCULARI FIRCALADIM BU TAKIMDA OYNAMAK İSTEMEYEN VARSA SİMDİDEN SOYLESİN ANTRENMANDA İSME CİSME BAKMAKSIZIN KİM FORMDAYSA ONU OYNATACAGIMI SOYLEDİM.

4.HAFTA

AEK-AELK

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yunanistan ulke puanina gore lig birincisi bizdeki gibi sampiyonlar ligi grup etaplarına kalıyor.Lig ikincisi sampiyonlar ligi en iyiler 3.eleme yani gruplara kalmadan evvel ki turu oynuyor.
    pana gectigimiz yıl evet yunanistan kupasını aldı ama aynı zamanda lig ikincisi oldugu icin sampiyonlar ligi en iyiler 3. eleme oynama hakkı kazandı orda elendigi icin yine ulke puanına gore avrupa ligi playy off oynadı.
    karısıklık orda cıkıyo normalde yine soyluyorum ulke puanına gore lig kupasını alan direk gruplara kalıyor.eleme oynayanlar 3.4.5. yada 6. olan takımlar
    karısıklık sadece pananin gectgimiz yıl lig ikincisi olup lig kupasını aldıgı halde sampiyonlar ligi oynamaya hak kazanması yuzunden cıkıo umarım anlamıssındır.
    2014–15 UEFA Europa League - Wikipedia, the free encyclopedia

Yunanistan 2-7 arasında mı?

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri