1. Sezon Özeti
Transfer Politikası (2014-2015)
Sezon başlamadan takıma bir iki oyuncu takviyesi yapmak istedim, ancak düşük transfer bütçesinden dolayı bonservis ücreti ödeyecek gücümüz olmadığı için boşta olan ve kiralamaya uygun futbolculara yöneldik. Bu doğrultu da aşağıda ki transferleri gerçekleştirdik. Ancak hepsi sene başında katılmadı takımımıza. Başlangıç olarak;
Daniel Boateng (DC-22) bonservissiz,
Mateusz Taudul (GK-19) bonservissiz,
Danny Potts (DL-18) Kiralık-West Ham
bu isimler kadromuza katıldı.
Maçlar ilerlerken takımın açık verdiği pozisyonlar ön plana çıktı. Özellikle savunmada çok sıkıntılıydık ve çok gol yiyorduk. Ben ise sorunun tamamen kaleci kaynaklık olduğunu, iyi bir kaleci ile bu sorunu çözebileceğimizi düşündüm ve uygun bir kaleci bulursak transfer etmeye çalışacaktık. Bu doğrultuda yaptığımız araştırmalar sonucu eski Manchester United kalecisi olan Ben Amos'un boşta olduğunu gördük ve hemen bir sözleşme teklif ettik. Teklifimizi beğenen Ben Amos takımımıza katıldı ve görevine başladı.
Bunun dışında 2. yarı için anlaştığımız diğer oyuncular ise şöyle;
Kleberson (MC-35) bonservissiz,
Olivier Ntcham (AMC-18) Kiralık-Manchester City
Ruben Lameiras (ML/AML-19) Kiralık-Tottenham
Gelenler

Gidenler

Sezon Değerlendirmesi
Hazırlık Kampı ve Sezon Sonu
Sezona başlarken ligi 7. bitirmemiz bekleniyordu. Elimizde ki futbolcuları fazla tanımadığımdan dolayı ben de tam olarak ne yapabileceğimizi bilmiyordum açıkcası ancak bir beklentim vardı ki, takımı ilk 6 içerisine sokup en kötü playoff oynayarak bir üst lige çıkma şansının sezon sonlanana kadar devam etmesiydi.
Bu doğrultuda hazırlık kampına başladık ve çok iyi bir performans gösterdik bu maçlarda. Artık lige hazırdık.

Sezon genelinde ise inişli çıkışlı dönemler yaşadık ancak genel itibariyle ilk 8 içerisinde yer aldık. Sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamak için mücadelemizi üst düzey sürdürüyorduk. 2. devrenin ortalarında öyle bir seri yakaladık ki kendimizi bir anda 1. sırada bulduk ve herkesi şaşırttık.
O dönem 8-9 maç üstüste kazanarak olağanüstü bir performans gösterdik. Önümüzde ki 7 takımın hemen ensesindeyken bir anda önlerine atladık ve o dönemden sonra artık bizi kimse durduramadı ve sezonu beklenenin çok çok üstünde bir sıralama olan 1. sırayı alarak herkesin takdirini topladık. Çok sürmedi Championship'e yükselmemiz, ilk sezonda başardık bunu.
Artık Championship ligindeyiz. 

Sırada ki mesajım da Championship'de ki serüvenimizin özetini yayınlayacağım ve bundan sonra normal akışta 3. sezondan devam edeceğiz. Takip ve başarı mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim.