Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bir Şehirin Üvey Evladı | PARIS FC |

Default Bir Şehirin Üvey Evladı | PARIS FC |

PARIS FOOTBALL CLUB

Paris FC,1969 yılında yine bu şehirde kurulmuş futbol klübü şu an 3.ligde mücadele etmekte daha doğrusu debelenmekte bu ligin gediklisi haline gelmiş artık birde bu şehirin şımarık çocuğu "PSG" var tabii ki o Paris FC'den bir yıl sonra kurulmuş aralarında çok geçmiştede kalsa bir ezeli rekabet var tabii bu benim yöneteceğim takımı ilgilendirmiyor benim hedefim bu takımı onlarla kıyaslanmadan ayrı bir şekilde yükseltmek Fransa futbolunda adımızdan söz ettirmek istiyoruz o yüzden bu takımı almak istedim.Kendim oynarken keyif alacağımı düşünüyorum buraylada paylaşmayı düşündüm umarım keyifli bir kariyer olur.

Takım hakkında biraz daha bilgi paylaşayım ;

Kuruluş Tarihi : 1969

Stadyum : Charlety

Maçlarımızı 20.000 kişilik Charlety stadında oynuyoruz.

Telefon : +33 (14) 344 1433 Fax : +33 (14) 346 7073
    Adres : 6, Avenue Maurice Ravel 75012 Paris

Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Alt yapı tesisleri çok kötü,antreman tesisleride gayet kötü.Başarı olarakda sıfır bir takım aldık tam tamına 43 yıldır bir kupa kaldıramıyor bu takım,herşey tam istediğim gibi bakalım neler yapıcaz.

buda bana verilen bütçe en azından maaş bütçesi

takım kadrosu 20 kişilik bir listeyle giriyoruz sezona kırmızı ile işaretlediğim oyuncular "Yann Benedick" kiralık olarak geldi "Fadel Brahimi"ise serbest transfer ikiside rotasyon için alındı ama aman aman bir katkı beklemiyorum maksat kadro genişlesin.

takımda oynatmayı düşündüğüm dizilim ve roller bunlar bu tarz liglerde taktik-teknikden ziyade kadronun kalitesi önemli oluyor diye düşünüyorum bizdede bu pek olmadığından basit rollerle takımı fazla zorlamadan oynayacağız.

hazırlık kampı sonuçları ve yavaştan lige giriş ;
    lig hakkıdan biraz bilgi vermek gerekirse 18 takımlı 34 maçlık bir maraton ve sonunda ilk 3 takım yükseliyor play-off gibi bir sistem yok.

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Başarılar hocam takıma Katarlı iş adamlarının el atması şart

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Başarılar hocam takıma Katarlı iş adamlarının el atması şart
    Yani dostum bırak katarlı iş adamını paris esnafının bile katkısı yok klübe 20.000 kişilik stada 290 taraftar geliyor

Lig maratonu başlıyor.Takımımıza bol galibiyetli,mutlu sonlu,sakatsız ve belasız bir sezon dileyerek sezona giriyorum..

Not : Ayrıca ilk maça girmeden önce taraftarıda buradan kınıyorum 20.000 kişilik bir stadyumdayız ama sadece 150 kombine satılıyor ve ilk maça 296 kişi geliyor yazıklar olsun gidin paranın uşağı Psg'yi destekleyin (haksızda sayılmazlar )

ilk maçta stad

1.HAFTA

İyi oynadığımızı söyleyemem biraz şans eseri bir gol bulup onun üstüne yatmaya çalıştık ama başaramadık böyle basit kayıplar yapmamalıyız zaten futbolcularada maçtan sonra söyledim "bu tarz maçlarda kayıp yaşamamalıyız" diye.

Spoiler: Maçın istatistik&detayları 

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hoçam ay lav yu hoçam zevkli bir kariyer olacak... Takipteyim.

2.HAFTA

Evet kazandık bu maçı ama hiç memnun değilim iki haftadır uykum geliyor maçlarda 60.dakikaya kadar pozisyonsuz geçen maçta kabiliyetsiz iki takım futbolcularının minarecivari şutlarıyla geçti sonra golü yiyince takımın aklı başına geldi ve maçı çevirdik (bir Türk yönetiminde olduğu çok açık takımın )

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Başarılar hoçam ay lav yu hoçam zevkli bir kariyer olacak... Takipteyim.
    Sağolasın kardeşim umarım öyle olur

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Başarılar kardeşim.Bende Red Star FC ile oynuyorum.Ligde ilk sene çıkacağını düşünüyorum.Umarım çıkarsın.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar ilk maçların fena değil yavaş ligue 1e çıkarsın taraftar neymiş öle bozbayuslarda yok ki gitsinler

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Başarılar kardeşim.Bende Red Star FC ile oynuyorum.Ligde ilk sene çıkacağını düşünüyorum.Umarım çıkarsın.
    Saolasn kardeşim valla çok iki ucu kırık bir lig çok başa baş geçeçek gibi dediğin gibi çıkarız umarım

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar ilk maçların fena değil yavaş ligue 1e çıkarsın taraftar neymiş öle bozbayuslarda yok ki gitsinler
    yönetim destekli bi grup oluşturmak lazım Eyfel'in efendileri - 1453 Eyfel falan gibi :P

3.HAFTA

Hazırlık maçları ve resmi maçlarda hiç kaybetmemiştik saolsun seriyi Istres bozdu ligde favori konumdalar sürpriz bir mağlubiyet olmadı yani maça gelirsek etkili başladık ama avel kalecimiz sağolsun akrobatik hareketler sonucu 2 gol yedik sonra ite kaka 2-2'ye getirsekte gol ararken bir kontrada kalemizde golü görüp mağlup olduk hayırlı bir mağlubiyet oldu

4.HAFTA

ersun yanal şekliyle daha fazla atabilirdik demeyeceğim ama atabilirdik yani
    gerçekten organize ve etkili oynadık girdiğimiz her pozisyonu gol yaptık neredeyse,Amiens bu maçtan öncede 5-1 yenilmişti bulduk garibanı vurduk gibi oldu biraz

İşte taraftar yüzdeleri

passolig falan mı var acaba taraftardan çok güvenlik görevlisi var.

5.HAFTA

Maça kötü başladık sağlı sollu Luçon hücumları sonuç verince 2-0 öne geçti rakip ikinci yarı oyunu dengeledik sonlara doğruda 2 golle ki 2.gol bize olsa hepimizin isyan edeceği bir kaleci hatası ama sonuç olarak 1 puan aldık memnun değilim.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

taraftarda yok senin işin çok zor bu takıma bütçe filan maçlarında fena değil

6.HAFTA

çok iyi oynadığımız hemde çok üstün oynadığımız maçta maalesef kilidi açamadık vuruyoruz vuruyoruz sokamıyoruz topu kaleye rakip dirençli çıktı

Ve son olarak puan durumu

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Başarılar, takipçinim.

basarılar hocam kesinlikle zevkli bir kariyer olacagına eminim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Başarılar, takipçinim.
    Sağolun teşekkürler

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    basarılar hocam kesinlikle zevkli bir kariyer olacagına eminim
    Umarım öyel olur sağolasın kardeşim

7.HAFTA

ligin zayıf ekibini rahat geçtik diyemem 2-0 öne geçip oh dedik ama 2-2'ye geldi skor sonra silkinerek skoru tekrar 4-2'ye getirip maçı kazandık ayrıca ilginç bir istatistik 3 maç kazandık ligde 3 galibiyette deplasmanda kendi evimizde galibiyetimiz yok !! ey taraftar gelin maça sonra siz geleceksiniz ben almayacağım maça aziz yıldırım stayla

8.HAFTA

Lidere karşı oynadık iyide oynadık doğru oynadık ama olmadı arkadaş kazanamıyoruz yav şu uğursuz sahada,bir arap şeyhi alırsa takımı ilk iş şu olimpiyat bozması staddan kurtulmak olacak araştırdım çok amaçlı saha yapmışlar ulan çok amaçlı salonu anlarımda çok amaçlı saha nedir neyse sinirliyim kazanamadık ama memnunum oynanan oyundan...

9.HAFTA

logodanda göreceğiniz üzere şu inter çakması takıma yenildik ya hemde çok iyi oynamamıza rağmen dokundu yani takıma şöyle kodummu oturtacak bir forvet lazım bu 35lik ihtiyar Socrier'le olacak iş değil...

10.HAFTA

tam bugünde kendi evimizde kazanamadık anne diye sitem edecekken devre arasında yaptığım fırça ile toparlandık 2-2 yaptık skoru sağlı sollu geliyoruz ama gol mol yok sonra hakem düdüğünü çaldı meğersem penaltıymış unutmuştuk biz o terimi ondan sonra bir penaltı daha kazandık maçı sonuna kadar hakettik.

şimdi önümüzde,içinde 600'e yakın takım olan abidik gubidik bir fransa kupası var yönetim benden 9.tura kalmamı bekliyormuş en az ki ben 5.turdayım daha nasıl rezalet bir kupaysa artık

Kusura bakmayın arkadaşlar oyun acayip sinirimi bozdu birkaç hafta daha devam edicektim ama sinirlenmeden daha fazla yatayım şu iki haftayı aynı anda verip birinde 3-0 öne geçip 3-3 oldurup puan veriyoruz diğerinde kendi evimizde kırmızı-sakat la 1-3 yeniliyoruz bunlar olurkende gayet iyi oynuyoruz kötü oynasak koymaz neyse elbet yoluna sokucam takımı pes etmek yok !!!

11.HAFTA

12.HAFTA

PUAN DURUMU

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Üstlere oynamalıyız hocam. Pes etmek yok dediğin gibi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler