Quote Originally Posted by kaans98 View Post
iyi yaptın valla hocam böyle devam
Teşekkürler.

--------------------------
DEVRE ARASI (MUCİZEVİ) TRANSFERLERİ

Rasim Ozan:
Malum fakir kulübüz, devre arasını transfersiz geçiririz dedim. Olmadı yönetim bir şeyler ayarlar dedim. Harbiden ayarlamış. Cagara'nın yerine iki pırıl pırıl sol bek aldık. (birini kiraladık) Türk kulüp başkanları bundan ders alsın, bakın buradakiler nasıl çalışıyor.

Frederik Bay - FC Copenhagen'den kiralandı

Rasim Ozan: Pırıl pırıl genç be, ama efendime söyleyeyim yok ben ergenliğimi yaşıyorum diyerek bara gitmek falan yok. Sakat çok bu Danimarka'da. Kopenhag'dakiler de bana kızar sonra sen bu çocuğa nasıl bakıyorsun diye.

Morten Damborg - Serbest Transfer

Rasim Ozan: Malum bizim Frederik veledi fazla dayanmayacak, sezon sonu dönecek kendi kulübüne, bazen de sakatlanacak. Yedek bulundurmak önemli tabi. Kadro genişliği önemli, burada çok sert top oynayan var. Olmadı bunun yerine alternatifini bulursak kellesini alırız bunun da, çok büyütmeyin arkadaşlar.

-----------------------

Hazırlık Maçlarımız

Rasim Ozan: Hazırlık bunlar, Honefoss galibiyetinden başka üstünde durulacak bir şey yok. Geçelim lütfen.

------------------------------

Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 16

Rasim Ozan: Yahu adamlar 1 kere geldi, 1 kere de attı. HAAAAAAAYDAAAA

Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 17

Rasim Ozan: İşte budur be ya, böyle bitireceksin takımın işini. Yoksa ben adam gibi pozisyona girmedikten sonra 18 pozisyona giren takımı ne yapayım. HAAAAAYDAAAA derler yani insana, en azından güzel formumuz sürüyor.

Danimarka İkinci Lig Doğu Hafta 18

Rasim Ozan: Görüyorsunuz efenim icraatlarımı, hala benimle dalga geçiyorsunuz ama bakın nasıl oynatıyorum takımı tıkır tıkır. Şimdi bu Ostberg bana yeni sözleşme ver dedi, dayadı maaşı. İlk başta dedim ona HAAAAAAYDAAAAAA. Ancak kıramadım verdim yeni sözleşmeyi tabi. Sonra böyle uçurdu takımı. Aslanım Ostberg be.

---------------------------------