1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: oyuncuya çalışma izni çıkmıyor neyin inadı bu?

Default oyuncuya çalışma izni çıkmıyor neyin inadı bu?

everton'la oynuyorum pavel savitiskiy diye beyaz rusyalı bir oyuncu aldım. şu anda mayıs ayındayım. temmuzda aldım. çalışma izni üç defa reddedildi. çalışma iznine bir daha başvurmak için de 120 gün beklemek zorunda kalıyorum ve adamdan bir sezondur faydalanamıyorum. save-load yapa yapa deniyorum ama 10 oldu reddediliyor yok mudur bunun bir çıkar yolu

gerekli şartları sağlamadığı için reddediliyordur.

ne kadar denersen dene o şartları sağlamadığı sürece bi işe yaramaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ingiltere liginde ab dışında oyuncu almak çok zor ya 2. pasaportu ab ülkesinde olması lazım yada türkiye gibi mahkeme sonucu ab dışından muaf tutulması gerekiyor.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

milli olma şartı falan var o çalışma izninin. Bazı ülkelerde 2 yılda vatandaşlık alınıyor. O ülkelere kiraya yolla, vatandaşlık çıkınca sıkıntı kalmaz.

Quote Originally Posted by rftckk View Post
    everton'la oynuyorum pavel savitiskiy diye beyaz rusyalı bir oyuncu aldım. şu anda mayıs ayındayım. temmuzda aldım. çalışma izni üç defa reddedildi. çalışma iznine bir daha başvurmak için de 120 gün beklemek zorunda kalıyorum ve adamdan bir sezondur faydalanamıyorum. save-load yapa yapa deniyorum ama 10 oldu reddediliyor yok mudur bunun bir çıkar yolu
    aynen çok büyük bi sorun çözüm kira özellikle hollanda liginde daha kolay veriliyo vatandaşlık

şu entry'i incelemeni öneririm.

https://eksisozluk.com/entry/48007247

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Bu yüzden genelde premier lig den uzak duruyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri