1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fikstür!!!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Default Fikstür!!!

Galatasarayın oynadığı son 2 maça bakarmısınız? Böyle bir saçmalık olabilir mi allah aşkına?

fenerle ve mersinle 2 kez üst üste oynamış tuhaf. ben çözemedim

sıkısan fikstürden dolayı bazı maclar erteleniyor ve yeni tarih aynı takımla üst üste mac oynamanıza denk gelebiliyor. erteleme mecburiyse ki mecbur degilse ertelenmez zaten aynı takımlara denk gelmesi tesadüften ileri bişi degil. sans sadece cok anormal degil bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    sıkısan fikstürden dolayı bazı maclar erteleniyor ve yeni tarih aynı takımla üst üste mac oynamanıza denk gelebiliyor. erteleme mecburiyse ki mecbur degilse ertelenmez zaten aynı takımlara denk gelmesi tesadüften ileri bişi degil. sans sadece cok anormal degil bence.
    nasıl şans hocam bu aynı 4 maçtan ikisi ilk yarıda oynanması gerekiyordu olayda bu zaten ilk devre ve ikinci devre var

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu şekilde durum benim başıma geldi. Bir önceki sezonda Galatasarayın maçı çakıştığı için ertelendi. Aynı gün birde Beşiktaş ile maçı olunca benim maçı ertelediler. Sezonun sonuna attı. O zamanda üst üste Galatasaray ile oynadım. Sezon fikstürü açıklandıktan bir kaç gün sonra böyle bir mesaj geliyor. Sana mesaj gelmiştir ama görmemişsindir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bu şekilde durum benim başıma geldi. Bir önceki sezonda Galatasarayın maçı çakıştığı için ertelendi. Aynı gün birde Beşiktaş ile maçı olunca benim maçı ertelediler. Sezonun sonuna attı. O zamanda üst üste Galatasaray ile oynadım. Sezon fikstürü açıklandıktan bir kaç gün sonra böyle bir mesaj geliyor. Sana mesaj gelmiştir ama görmemişsindir.
    hocam ben granadayı yönetiryorum sadece bi baktım çekişmeli geçiyodu fenerle çok saçma ama.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri