1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: İngiltere'den Türkiye'ye | Galatasaray

Default İngiltere'den Türkiye'ye | Galatasaray

Liverpool ~ Sezon 1 ~ Y.Emir Bıyıkcı
    Gün 2
    Hayallerimin takımının kulup binasına adımlarımı atıyorum.On adım sonra hayallerimi gerçekleştirerek Premier Lig'in yeni teknik direktörü olacak dünyanın sayılı yıldız oyuncularıyla -Gerrard,Sterling,Balotelli- çalışacağım.İçimdeki heyecan tarif edilemez düzeydeydi aklımdan bunlar geçerken.Kulup binasına ilk adımımı attığımda beni kırmızı halıyla karşıladılar.Biliyomusun sevgili günlük buraya geldiğime hiç pişman olmadım.Geride bıraktıklarım benim için değerli olsada hiçbirinden pişman değilim.
    Kulup başkanıyla görüştükten sonra antreman sahasına gittiğimde konfetiler patlatıldı.Acaba her yeni gelen hocayı bu kadar çoşkulu mu karşılıyorlardı sence? O an sadece bana özel olduğunu umdum ve oyuncuların her biriyle tokalaştım.
    Hemen orada takım toplantısı başlattım.Yönetime bir sözüm vardı,takım bu sene şampiyon olacak yada bunun için en azılı mücadeleyi verecekti.Başka dönüşüm yoktu.Bu kadroyla yapılmasın gereken oydu.Bunları oyunculara açıkladığımda her bir şaşkındı Chelsea,Manchester United/City,Arsenal gibi takımların arasından bu kadar kolay çıkabileceklerini beklemiyorlardı.Ama ben onlara güveniyordum.Bunu başaramayacak varsa deyip kapıyı açtım.Her birinin gözlerinin içine bakıyordum.Bir anda Fabio Borini hareketlendi kapıdan dışarı çıktı.Bu kadar havayla bu işi başaramayız,benim size inancım yok dedi.Şok olmuştum.Oyuncuların hepsi de bu cesarete hem şaşırmış hem de özenmişlerdi.Bunun altında kalamazdım.Borini benden yaşça küçüktü.Peki Borini seni transfer listesine koyuyorum o halde dedim ve kapıdan dışarı çıktım.Hayalimin takımında ilk günüm pek de güzel geçmemişti.

Gün 2
    Sabah uyandığımda arabama atlayıp elimde simitle antreman tesislerine gittim.Kapıdan adımımı attığımda tüm takım neredeyse buradaydı.Selam patron gibi sözcüklerin arasından sıyrılıp Gerrard'ın yanına gittim.Eksik var mı ? diye sordum.Eksikten kastım Borini'ydi.
    Evet patron Borini antremana gelmedi dedi Gerrard.İlk başlarda sinirim bozuldu,asistanımın yanına geçtim.Boriniden en kısa zamanda kurtulun dedim.Ama aklımda bir endişe daha vardı.Borini'yi satarsak yedekte kim olacaktı ? Kondisyon ve takım uyumu antremanlarından sonra kendi aramızda maç düzenledim.Bilerek Sturridge ve Balotelli'yi farklı takımlara koymuştum.Birde Lambert vardı.Sturridge ve Balotelli o kadar iyilerdi ki bu iki oyuncuyu da takımdan kesemezdim.Taktiğimi onlara göre dizayn etmeliydim.Ama forvet sıkıntımız vardı ve aşılamayacak sorundu.Lambert gerçekten vasatın altındaydı.
    Maç bittiğinde su almak için kafeteryaya giderken asistan beni yakaldı.Borini'ye teklif geldi dedi.Teklifi incelediğimde yeni bir forvet için yeterli parayı sağlıyordu.Leicester 8.5m$ önermişti.Düşünmeden kabul ettim.Borini'yi de bunun bildirilmesini rica ettim.Bu ikimiz açısından da karlı olacaktı.

Arkadaşlar herkese merhaba Uzun aradan sonra foruma geri döndüm ve oyunun elime geçmesiyle bir kariyer fena olmaz diye düşündüm.Günlük gibi anlatım sistemiyle oyuna başlıyoruz.Böyle devam ettirmeyi planlıyorum. Kariyerimiz hayırlı olsun.

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Bakalım Liverpoolu eski günlerine döndürebilecekmisin?

Default Karışık Olaylar!

Gün 3

Sabah uyandığımda Leicester ile Borini anlaşmıştı.Para transferi gerçekleşmiş sözleşmeler imzalanmıştı.Borininin geliriyle transfer yapmak gerekiyordu.Transfer edilebilecek türden oyuncuları scout ekibimizle konuşurken asistan yerinden fırladı.Korkmuştum.Noldu diye sorduğumda Lucas Leiva'nın 15m$'lık bir teklif aldığını söyledim.Baktığımızda Lucas'a ihtiyacımız yoktu.Onun yerini tutabilecek oyuncularımız vardı.Ama 15m az kalabilirdi.Hangi takımdan olduğunu sorduğumda Southampton olduğunu söyledi.15m'in hepsini peşin vereceklerini de ekledi.Lucas'ı gönderme fikri aklıma yatmıştı.Asistana teklifi kabul etmesini söyledim.

Gün 4

Lucas'a büyük bir maaş öneren Southampton onu satın almayı becermişti.Ben mutluyken yönetim beni odasına çağırdı.Başkan bana geç otur dedi.Sakince oturdum ne diyeceklerini 5 saniyeliğime kafamdan geçirdim.Kızacaklar mıydı yoksa takdir mi edeceklerdi?
    +Başkan söze başladı.Transfer dönemine hareketli başlaman görünürden kaçmadı Emir.Ama Lucas kalitesindeki bir oyuncuyu 15m$'den satmak buyük bir zarar hem takım adına hem de geleceğin adına.
    - Geleceğim adına ? Bir transfer için beni gönderecekseniz,şampiyonluk zaten yarınlara kalmıştır Werner.(Sanırım ismiyle hitab eden uslubum sert olmuştu.)
    +Peki Emir bundan sonra birlikte çalışamayız size iyi günler.

Gün 5
    Gittiğim takımda sadece 4 gün kalabilmiştim.Acaba arkamdan neler düşünmüşlerdi.Ama İngiltere basınında büyük yer kapsıyordum.Haberlere aldırmadan Türkiye'ye ailemin yanına döndüm.Uçaktan inince 18 cevapsız arama vardı.Numara'yı tekrar aradığımda,telefonu yaşlı bir ses açtı.Aramızda geçen konuşmanın başında kendini tanıttı.Bu Duygun amcaydı.Hani şu Galatasaray'ın başına geçen.Bana takımımıza gelirsen memnuniyet duyarız diyordu.Zevkle kabul ettim.Artık yeni bir klupte başlıyordum.

Arkadaşlar,hikaye biraz fake oldu sanırım. Karmançorman oldu bi anda herşey. Devamını görücez bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yuh yani sağ gösterip sol vurmak diye buna denir. Liverpool nere Galatasaray nere yaf.
    Başarılar dilerim.
    Bir sonraki mesajında aynısını yaparsan dilemem bak haberin olsun.

Başarılar.Liverpool'a bir gün tekrar dönmen dileğiyle

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Başarılar.Liverpool'a bir gün tekrar dönmen dileğiyle
    Hahaha Nasip olmasın öyle başkan varken.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yuh yani sağ gösterip sol vurmak diye buna denir. Liverpool nere Galatasaray nere yaf.
    Başarılar dilerim.
    Bir sonraki mesajında aynısını yaparsan dilemem bak haberin olsun.
    Yok hocam bu sondu Başlıyoruz artık.

Gün 12

Galatasarayın başında tam bir haftadan beri varken transfer piyasasında etkisiz bir takım yaratmak zorunluluğu ben üzüyordu.Paramız yoktu,oyuncu alamıyorduk.Aksine satmak gerekiyordu ama oyuncuların çoğu kalitesiz ve satılmayacak tiplerdi.Bu yüzden kira ilk seçeneğimiz oldu.

Böyle sıkıcı bir transfer döneminden sonra hazırlık maçlarında iyi bir performans umdum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Koray kalsa idi keşke en azından yerli rotasyon olurdu.
    Bak 4. yıldızı erken takmazsan takibi bırakırım.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Koray kalsa idi keşke en azından yerli rotasyon olurdu.
    Bak 4. yıldızı erken takmazsan takibi bırakırım.
    Takıcaz inşallah 4.yıldızı.

Gün 62

Takımdaki 2 ayımı dolduralı 2 gün oldu ve önemli bir maç var.Taraftarın beklentisi yüksek,üstümdeki baskı anlatılamaz derecede fazla.TFF Süper Kupa heyecanıyla uyandığım bu sabah, 11 antremanlar sayesinde şekil almıştı.Oyuncularımdan veya ilk 11'den şüphem yoktu ama buradan da şutlanmak istemiyorudum.Bu yüzden çok çalışmalı maçı kazanmalı ve taraftarın gönlünde taht kurmalıydım.
    Öğle arasından sonra oyuncularla konuştuk.Maçla ilgili son taktikleri duran toplarla ilgili bilgileri verdikten sonra rakibi daha sık gözlemeye başladım.
    Maç saati yaklaştıkça geriliyordum.

Maç sonunda mutlu ayrılan taraf biz olmuştuk.İçimdeki heyecan bitmiş,yerini mutluluğa bırakmıştı.Ama misyonumuz asıl şimdi başlıyordu...

Süper Lig 1.Hafta

Hakkımız olan maçta,90+4'te aldığımız penaltı golüyle galip ayrılıyoruz.Maç boyunca bastırdık 3 puanı kaptık.

Süper Lig 2.Hafta

Muhteleşem bir futbol ile sahadan galip ayrıldık.

Şampiyonlar Ligi B Grubu

Zorlu bir grup çektik aslında.Schalke 04 ve Chelsea ile 1.cilik adına mücadele vereceğiz.Grup hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

hocam güzel baslamısız masallah, grup hakkındaki yorumum ise 3. olarak AL den devam edecegimizdir. umarım öyle olmaz da 2. olup ŞL ye devam edebiliriz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam çok iyi başlamışsın.
    Gruba gelince bence Chelsea alır başını gider. Shalke ile ikincilik için kapışırsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Grup zor, Avrupa Ligi'ne katılıp finali zorlayalım bence, orada şansımız daha yüksek.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri