1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Paşa Paşa Memlekete Geri Döndük

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

taktiği değiştirmen olumlu yansımış ama az gol atman biraz tehlike yaratabilir.
    Al de beklediğim gibi gidiyorsun.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    taktiği değiştirmen olumlu yansımış ama az gol atman biraz tehlike yaratabilir.
    Al de beklediğim gibi gidiyorsun.
    O taktiktle de kısa süreli başarı sağladık. Avrupa Liginde darmadağın olduk.

Takımı ite kaka götüryoduk sonlara doğru iyice döküldük aslında son 3 maçtan 2 galibiyet çıkarta bilsek Şampiyon oluyorduk yada içeride Lyon veya Gladbach'tan birini yenebilsek Avrupa'da üst tura çıkabiliyorduk. Hiç birini başaramadık

Norveç bizim Menajerliğimizin ilk yılında iyi bir deneyim oldu, ama buradan ayrılıp memleketin yolunu tutmaya karar verdim.

Ve bir başvuru yaptık

Şota'nın kovulma nedeni

Mülakatta epey terledik.

Sözleşme teklifi gelince, teklifi 1 hafta erteledim çünkü 6 gün sonra takımın kritik Glasbach maçı vardı. Son maçta takımı yanlız bırakmayalım dedim ama son çıktığımız maçta hezimet oldu Kalan son haftamızda eski yönetimimizden tesislerini yenilemesini isteyip takıma bir yedek genç forvet birde yedek sağ bek aldık

Gider ayak takıma yaptığımız kıyaklar

Geçiyoruz yeni takımımıza

Sözleşme müzakereleri ve 1 haftalık erteleme talebimizden sonra Kasımpaşa menajersiz çıktığı iki lig maçından 4 puan çıkarttı.

Biz Norveç Liginde koca bir sezonu bitirdik ama Türkiye ve diğer Avrupa Liglerinde ilk sezonun yarısı bile henüz bitmedi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri