1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Diğer Uyruk - Oynayabileceği Milli Takımlar

Question Diğer Uyruk - Oynayabileceği Milli Takımlar

Merhaba arkadaşlar, Azerbaycan milli takımını yönetiyorum, 2015 Ocak tarihindeyim. Oyun öncesi editörle biraz oynadım ve Azerbaycan vatandaşlığına geçme süresini 1 yıla indirdim. Bazı oyuncular Azeri oldular, fakat oynayabileceği milli takımlar seçeneğinde Azerbaycan yok, milli takıma alamıyorum.

Sorum şu;

Ne zaman milli takıma alabilirim, kaç sene Azerbaycan'da oynamaları gerekiyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Daha önce başka bir milli takımda oynayıp oynamadıklarına dikkat et , belli bir zaman şartı yok diye biliyorum sonuçta Aurelio Türk oldu oynadı daha önce oynamadıktan sonra başka bir engel yok tabi oyun oyunculara tercih hakkı vermiyorsa
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2003

FIFA kurallarina gore bir futbolcunun bir milli takimda oynayabilmesi icin o ulkede 5 yil surekli oturmasi gerekli. Oyunda bu gecerli mi tam emin degilim ama olmasi lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    FIFA kurallarina gore bir futbolcunun bir milli takimda oynayabilmesi icin o ulkede 5 yil surekli oturmasi gerekli. Oyunda bu gecerli mi tam emin degilim ama olmasi lazim.
    http://i.hizliresim.com/rmNN4M.png

Evet bir haberde gördüm, 5 yıl kalması gerekiyormuş ülkede. Teşekkürler yardımınız için.

Peki, bir oyuncunun ne kadar süredir o ülkede kaldığına bakmamıza yarayan bir arama özelliği var mıdır oyunda?

Eskiden vardı bu seride varmı bilmiyorum

GT-I8160 cihazımdan gönderildi

Hâlâ Var. Oyuncu Bilgi Ekranında Görebilirsin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri