Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
arada puan kayıpları olsada, sakatlıkların üstesinden gelmişiz ve çok iyi bir seri yakalamışız mutlu son yakın
Puan kayıpları normal aslında daha takım bana ben takıma alışamadım henüz kemik kadromuzda yok bir dönem sakatlıklarda epey etkiledi

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Battı çıktı giderken son haftalardaki performansın çok iyi olmuş. İnşallah zar zor aldığımız liderlik koltuğunu kola yvermeyiz.
Bir ara cidden puan farkı epey açılmıştı hatta play off bile elden gidiyordu tek derdim kovulmamaktı çok şükür bir iki şans galibiyeti ile takım seri yakaladı

Quote Originally Posted by devilshand View Post
öncelikle başarılar kardeşim
2012 de blyth spartans'la bu ligde kariyer açmıştım ve çok zevk almıştım logoları cezbetmişti
medya kolay kolay bir takıma 1. olacak demez bence daha iyi gitmemiz gerek kısıtlı oyuncu havuzumuz var bariz gözüküyor eksik mevkiler tamamlandığı taktirde takım arkasındakilerden uzaklaşacaktır...
Takımın logosuna bende hayran kaldım bir ara kovulmanın eşiğine geldim kovulsaydım senin dediğin takıma geçerdim Teşekkürler yorumun için

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
hocam maçlar çok iyi deplasmanda yeniyoz evimizde yeniliyoz 4 maç evimizde kaybettik heralde o maçları kazansaydık açık ara birinciydin

Bende anlam veremdim 4-3-3 aslında evimizde daha ideal bir diziliş olsada içeride bir türlü tutmadı içeride 4-3-3'ü kontra oynuyoruz deplasmanda yüklenerek ilginç ama öyle