-
Marseille, kulüp olarak çalıştırması çok zevkli bir takım. Gerek personelleri, gerek kulüp tesisleri ve güzeller güzeli Margarita Louis-Dreyfus(kulübün sahibi) olsun gerçekten çok profesyonel ve başarıya giden yolda bize lazım olan değerlerin içlerinde barındıran birçok etkene sahip.

Transfer bütçesi gayet makul görünse de, maaş bütçesi sıkıntı yaratacak gibi, oyunculara ödenen mevcut maaş düşündüğümden de kabarık.

Kulüpte, yönetim ve teknik ekibimden sonraki görüşmemi, takım kaptanı Steve Mandanda ile yaptım. Kaptandan takımın durumu ve oyuncuların moralleri hakkında bir takım veriler toplayıp, gelecek adına önemli kararlar almak üzere bana özel hazırlanmış olan odamda, elime kağıt-kalem alarak, yeni sezon planlamasını yapmaya başladım.

Hazırlık maçlarını oynamayı oldum olası sevmem. Bu yüzden yardımcım Javier Torrente'ye güvenerek, takımı hazırlık döneminde ona emanet ettim. Kendisinden bol bol gençlere şans vermesini ve onları as kadroya adapte etmesini istedim.

Takımda kullanacağımız taktiksel diziliş de bu şekilde. İleri 3'lü sürekli değişerek oynayacak ve bu sayede rakip takımın düzenini, kafasını, beynini vsvs karıştırmak amacımız. Temel prensibimiz; hızlı ve baskın futbol.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri