Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: 2014-2015 Sezonu Avrupa Ligi Şampiyonu GALATASARAY - SEZON II

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Default 2014-2015 Sezonu Avrupa Ligi Şampiyonu GALATASARAY - SEZON II

Devre Arası Yaması Öncesi Son Kariyerden Merhaba Herkese Arkadaşlar...

Devre Arası Yamasına Kadar Olan Bölümü Tuttuğum Takım Olan Galatasaray İle Geçirmek İstedim. Elimden Geldiğince Sizleri Anlatım Konusunda Mutlu Etmeye Çalışacağım. Hazırsak Başlayalım.

Takımı Anlatmaya Gerek Yok;

SLOGAN BELLİ HER YERDE HER ŞARTTA AMANSIZ OL!

Yıldızlarımız...

#10 Wesley Sneijder

#1 Fernando Nestor Muslera

#17 Burak Yılmaz

#8 Selçuk İnan

GENÇ YILDIZLARIMIZ

#11 Armindo Bruma

#13 Alex Telles

Lafı Fazla Uzatmayalım ISINDIYSAK OYUN BAŞLASIN!

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
    kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Hadi Bakalım Burda Kaç Gün Dayanabileceksin Bu Arada Portekiz Yalan Oldu Heralde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam başarılar dileyeceğimde merak ediyorum. Bu sefer sezon bitecek mi ?

Başarılar hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by baga tarkan View Post
    hadi bakalım burda kaç gün dayanabileceksin :d bu arada portekiz yalan oldu heralde
    harbiden yalan oldu ama bu tam cuk oturacak...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    hocam başarılar dileyeceğimde merak ediyorum. Bu sefer sezon bitecek mi ?
    bu sefer bitecek... Teşekkürümü ben vereyim de :d

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by musaduzen View Post
    başarılar hocam
    teşekkürler dostum...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bu Sene Transfer Yapmayacağız. Elimizdeki Oyuncuları Değerlendireceğiz. Gelecek Sezon Transfer Dönemini Çok Hareketli Geçireceğimiz Kesin. Aydın Yılmaz , Engin Baytar , Sabri Sarıoğlu'nu Satılık Listesinden Çıkarttık.

Başarılar kardeşim tuttuğum takım olarak elimden geldiğince takip edeceğim konunu inşallah uzun soluklu olur... Transfer yapmak istediğinde "Alan'ı" öneririm genç isim olarak...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar kardeşim tuttuğum takım olarak elimden geldiğince takip edeceğim konunu inşallah uzun soluklu olur... Transfer yapmak istediğinde "Alan'ı" öneririm genç isim olarak...
    teşekkürler dostum gelecek sezona transferi düşünüyorum. önce bu geniş oyuncu rotasyonundan maksimum performans alacağız.

11. Default

Başarılar renkdaşım. Bu arada foruma attığım ilk mesajım hayırlı olsun

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Başarılar renkdaşım. Bu arada foruma attığım ilk mesajım hayırlı olsun
    türksportal camiasına hoşgeldin dostum. teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Nesil
    2014

Takımda 5 tane sağ bek var uyum sorunu yaşamamak için en azından kiraya falan gönder derim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Takımda 5 tane sağ bek var uyum sorunu yaşamamak için en azından kiraya falan gönder derim.
    merak etme sınırlayacağım.

borçları kapatmaya çalışsan yeter abi

Amansız başlayalım o zaman, başarılarr

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Herkese Selam Tekrar Dostlar Konu Açıldığından Beri İlerleme Fırsatı Buldum Kısa Kısa Neler Yaptığımızı Anlatmaya Çalışayım.

Hazırlık Maçlarını Yönetimimiz Ayarlamıştı Bizde Ona Biraz Çeki Düzen Verdik ve Sezona Bu Şekilde Hazırlandık.

Spoiler: HAZIRLIK MAÇLARI 

Ardından Transferler İçin Elimizde Neler Var Neler Yok Onlara Baktık Ve Kadromuzun Yeterli Olduğuna Gelecek Sene'ye Kadar Transfer Yapmamaya Karar Verdik.Ancak 1 Tane Yerli Ve 1 Tane'de Yabancı Transferi Yaptık Yabancımız Eski Kulübünde 2 Sezon Daha Kalacak Ardından Gelecek Türk Olan Ahmet İlhan Özek İse Olcan Ve Aydın dan Oluşan Sağ Açık Mevkisine Bir Alternatiflik Yaratmak Adına Transfer Ettik.

Spoiler: TRANSFERLER 

Sezon Öncesi Bütün Hazırlıklarımızı Tamamladıktan Sonra Sıra Geldi Dev Süper Kupa'ya!!! 3. Kez Üst Üste Kazanma Umuduyla Çıktığımız Maçta Etkili Oyunumuzu Sahaya Yansıtarak Üst Üste 3. Kez Sahadan Galibiyetle Ayrılmasını Bildik.

Spoiler: TFF SÜPER KUPA 

Ardından Lige Start Verdik. Şu Ana Kadar Beşiktaş Derbisi Dahil 6 Maç Oynadık. Eskişehir Maçındaki Beraberliğimiz Haricindeki Tüm Maçlarımızı Kazandık Sivasın Arkasında 2. Sıradayız Şu An İçin Ama Sivas Küçük Takım Elbet Formdan Düşecek Ve Liderliğe Biz Oturacağız.

Spoiler: SPOR TOTO SÜPER LİGİ İLK 6 MAÇ VE PUAN DURUMU 

Şampiyonlar Liginde de Zorlu Bir Kura Çekmiştik Ancak Rakiplerimizden Hiç Bir Zaman Korkmadığımızı Ben Ve Oyuncularımız Biliyorduk. ve Nitekim de Beklediğim Senaryo İle Karşılaştım.

Spoiler: ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 

Böylece İlk Güncellemeyi Bitirmiş Oldum. Şimdiden Okuduğunuz İçin Teşekkürler...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bu Akşam Önce Turnuva Maçını Oynayacağım. Ardından Kariyere Kaldığım Yerden Devam Edeceğim.

19. Default

Kupayı almışız, ligde ve Avrupa'da iyi ilerliyoruz. Genç ortasaha transferi de baya yararlı olmuş, yaşlanan Selçuk ve Melo'nun yerini ilerki zamanlarda doldurabilir diye düşünüyorum. Başarılarının devamını bekliyoruz hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde gayet iyiyiz ama Sivas ne yapmış öyle Bu arada bugün iyi yendik sizi, ehehehe Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Kupayı almışız, ligde ve Avrupa'da iyi ilerliyoruz. Genç ortasaha transferi de baya yararlı olmuş, yaşlanan Selçuk ve Melo'nun yerini ilerki zamanlarda doldurabilir diye düşünüyorum. Başarılarının devamını bekliyoruz hocam
    aslında pasör transferi için başka alternatifim var ancak lundemo hem selçuğun hemde melonun görevini çok rahat görecek diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ligde gayet iyiyiz ama Sivas ne yapmış öyle Bu arada bugün iyi yendik sizi, ehehehe Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES
    önce maç için tebrik ederim. grubu sağolsun balçova yaşam spor bitirdiği için izleme gereği duymadım. kariyere gelince Sivas Çok İyi Gidiyor Gerçekten Durdurmak Çok Zor Ama Ben Bu Durumun Uzun Süreceğini Düşünmüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel bir başlangıç yapmışsın. Sivas'ın özellikle ikinci yarı formdan düşeceğini tahmin ediyorum. Formunu sürdürürsen rahat bir şampiyonluk gelecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Arkadaşlar Merhaba Tekrardan Bir Güncelleme İle Karşınızdayım. Önceki güncelleme'de en son arsenal maçında kaldık. Oradan Devam Edelim.

Arsenal Karşılaşmasından Sonra Ligde Kendi Sahamızda Ligin Düşüşteki Kulüplerinden Bursaspor'u Ağırladık Baştan Sona Üstün Bir Oyunla Maçı 5-1 Gibi Farklı Bir Skorla Kazanmasını Bildik...

Spoiler: Spor Toto Süper Ligi 7.Hafta 

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bursa Maçından Sonra Ligin Flaş Ekiplerinden Ve 7 de 7 Yaparak Sezona Muhteşem Bir Giriş Yapan Sivasspor Takımına Konuk Olduk. Çetin Geçen Mücadeleyi Rakibimiz Sivasspor 3-2 Kazanarak Ligde Bu Sene İlk Yenilgimizi Tatmış Olduk.

Spoiler: Spor Toto Süper Ligi 8.Hafta 

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

İlk 3 Haftasını Geride Bıraktığımız Şampiyonlar Liginde Sıra Geldi Emirates'te Oynayacağımız Arsenal Maçına Kitlenmiştik. Takım Olarak İnançlı Gittiğimiz Deplasmanda Öne Geçmemize Rağmen Golden Sonra Kontrolü Tamamen Arsenal'e Kaptırdık. Üstüne Birde Chedjou'nun Kırmızı Kartı İyice Tuz Biber Etkisi Yapmaya Yetti ve Maçı 4-1 Gibi Farklı Skorla Kaybettik.

Spoiler: Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Hafta 

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Emirates'den Üzgün Döndükten Sonra Mersin Maçına Hazırlandık. Bu Maçı'da Kaybetmiş Olsaydık İyice Raydan Çıkacaktık. Takımla Maç Öncesi Ciddi Bir Konuşma Yaptık.

Nitekim Bu Konuşmamız Gerekli Yerlere Gittiğini Düşünerek Çıktığımız Mersin İdman Yurdu Maçında 3-0 Gibi Net Bir Skorla Kazanarak Yolumuza Devam Ettik.

Spoiler: Spor Toto Süper Ligi 9.Hafta 

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Mersin Karşılaşmasından Aldığımız 3 Puan Keyfimizin Yerine Gelmesine Yeter de Artardı. Nitekim bu durumdan yola çıkarak gittiğimiz ve 15 senedir deplasmanda yenemediğimiz Fenerbahçe İle Ligin 10. Haftasında Karşı Karşıya Geldik. İlk Yarıda Fenerbahçe'nin 17 Yaşındaki Genç Oyuncusu Mikail Halat'in Savunmamızın Bir Anlık Gafleti İle Attığı Golle Takımını 1-0 Öne Geçirmişti. İkinci Yarı'da Etkili Pozisyonlar Buluyorduk Ancak Sonuca Bir Türlü Ulaşamıyorduk Ancak Dakikalar 87 yi Gösterdiğinde Bize Göre Sol Çapraz'dan Sneijder'in Şutu Kaleci Volkanın Uzanamayacağı Köşe'ye Gitti Ve 1-1 Bitti. Bu Skorla 15 Yıllık Yenememe Serimiz Devam Ediyordu.

Spoiler: Spor Toto Süper Ligi 10.Hafta 

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Avrupa'da Yola Devam Etme Konusunda En Kritik Maça Gelmişti Sıra. Rakibimiz İlk Maçta Deplasmanda Zor'da Olsa Yendiğimiz Dinamo Zagreb'di. Bu Maçı Almamız PSG-Arsenal Maçından Gelecek Sonuca Bağlı Olarak Şampiyonlar Liginde Yola Devam Etme Anlamını Taşıyordu. Rakibi Adeta Savunmaya Gömdük. Hiç Çıkartmadık. Ancak Golü Bir Türlü Bulamamıştık. Dakikalar 80'i Gösterdiğinde KRAL Burak Yılmaz Sahneye Çıktı Ve Bize 3 Puanı Getiren Altın Kafayı Vurdu. Arsenal'de PSG yi kendi Sahasında 1-0 yenince gruptan çıkma şansımız iyice arttı sadece psg den deplasmandan puan çıkartmak kalmıştı.

Spoiler: Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. Maç 

Spoiler: Şampiyonlar Ligi D Grubu Cizelge 

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri