Quote Originally Posted by Barak View Post
PSV turu hak ederek geçmiş hocam yapacak bişey yok GS'de gelecek adına Iancu'yu alarak iyi transfer yapmış
PSV hak etti hocam ona bir şey dediğim yok. Biz gerekeni yapamadık. GS iyi transferler yaptı da bu sezon onlar da yokları oynuyorlar.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam gerçekten önemli maçlar öncesi böyle fikstür sorunun olması kötü olmuş.
Gençlerinde çok iş var. Onların üstüne elinden geldiğince düşmen gerekiyor.
Transferler konusunda sana katılıyorum. Gelen oyuncuyu kendin gözlemleyip almak daha iyi oluyor. En azından başarılıda olsa başarısız da olsa ben yaptım diyebiliyorsun. Ama başka bir arkadaşın önerdiği oyuncu başarılı olunca içinde az da olsa burukluk kalıyor.
Aynen fikstürde zor maçlar bir araya toplanmış, rotasyon oyuncularına güvenemiyorsun.
Gençlerde hakikaten çok iş var. Ligin zayıf takımlarına karşı 6 tane gençle çıktığım oluyor. Oynasınlar keratalar.
Transfer konusunda, ben fikir isteyen kişilere seve seve fikir veririm. Sonuçta profiline göre oyuncu öneriyorum. Ancak kendi penceremden bakınca, oyun dünyası dışından yardım almayı (Hazır taktik, oyuncu tavsiyesi v.b) uygun bulmuyorum. Editörü de sadece görsel zevk uğruna forma değiştirmeye kullanırım. Onu da henüz kullanmadım daha.