Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
maaş konusunda rahatlamak için göndermişsin muhtemelen ama yekta ve hamit'in bedelsiz gitmesi kötü olmuş. ikisinden ortalama 1 milyon euro civarı gibi bir para kazanabilirdin.
aldığın koreli oyuncu iyi tercih, gücü vs. çok iyi değil ama sezon öncesi yapacağın hazırlık turları vs. forma satışlarına etki edebilirsin.
Hocam açıkcası hiç uğraşmadım kaldıkça ayar oluyordum bir de ikisi sakatlık geçirdi ondan kimse 1m vermezdi bence , Koreli rotasyon için iyi oldu ŞL'de asisti bile var.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
bu kariyeri kimse takip etmez hocam
Farkındaysan kimsenin takip etmemesi sebebiyle sadece toplu ss attım takip eder ya da etmez, ilgilenen arkadaşlara istedikleri ssleri koyarım istedikleri bilgiyi veririm.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
1 sezonda oyunu 74 kere kaydetmişsin hocam hile yok
Normalde cevap bile vermezdim ama yine de bilgilendireyim bilgisayarım laptop bataryası bozuk şarj soketi sokulan yerde tam oturmuyor her an çıkabiliyor onun için nerdeyse her maçın sonucundan sonra save aldım ve tek save'yi bu değil 3 farklı tarihteki saveli hali duruyor ve bir tane daha bu şekilde saveli hali var neyse hocam ben hileyle aldım mutlu oldun mu ? Oyunda bir kere save/load yaptım onda da Koreli transferine yanlışlıkla son anda iptal etmiştim onu düzeltmek için tekrar saveli oyunu açtım.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Çok kaydetmek hileye mi giriyor sence ? Yani hilenin kıstası çok kayıt almak mı?
Hocam ctrl+s yapmak hile olmuş