1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Diaz Beyaz Zambaklar Ülkesinde [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar Diaz. Oyuncuların hepsine tek tek bakmadım,sen yapdıysan iyilerdir Taktiğinde klasik Diaz taktiği bir tek forveti 3'lemişsin. Belki denemişsindir.Yalnız 3'ünden birine Fırsatçı daha iyi olmaz mı acaba.
    Eyv (: Uzunca yazıyı boşuna mı yazdım yav Açıkladım orda niye 3lediğimi. Sağ ve Sol kanatlara inip kanat oyuncu rolü üstlenirken ortadaki sahte olunca geriye geliyor o da AMC rolü üstleniyor bir nevi. Fırsatçı olunca geriye gelmiyor çakal ama onu da maçın sonlarında skoru korurken kullanıyorum fırsatçı yapıp mentalitesini biraz daha atak yapınca daha ilerde oynayıp rakip defansa daha ilerde basıyor rakip daha geriden oyun kurmak durumudna kalıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Eyv (: Uzunca yazıyı boşuna mı yazdım yav Açıkladım orda niye 3lediğimi. Sağ ve Sol kanatlara inip kanat oyuncu rolü üstlenirken ortadaki sahte olunca geriye geliyor o da AMC rolü üstleniyor bir nevi. Fırsatçı olunca geriye gelmiyor çakal ama onu da maçın sonlarında skoru korurken kullanıyorum fırsatçı yapıp mentalitesini biraz daha atak yapınca daha ilerde oynayıp rakip defansa daha ilerde basıyor rakip daha geriden oyun kurmak durumudna kalıyor
    Yok hocam o uzunca yazıyı okumuştum 2 si kanata biride AMC ye gidince golleri kim atıyor hocam? Bir de ben soldaki MC yi AMC rolü üstleniyor sanıyordum yazıyı iyi okumamışım herhalde Bu arada çok iyi gidiyorsun hocam

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri