1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Diaz Beyaz Zambaklar Ülkesinde [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben orta saha rolüne bakmışım.
    Oynamazlarsa kazan kaldırmasınlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ben orta saha rolüne bakmışım.
    Oynamazlarsa kazan kaldırmasınlar.
    Kaldırıyorlar ara ara ama üstün ikna yeteneğimle ikna ediyorum alttan giriyom üstten giriyom en olmadı rest çekiyom olmazsa olmaz hiç bir oyuncum yok şuan olanlar 11de zaten yedeklerin hepsi aynı ayarda kötü
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam kaleci yerine birini bulabilirsen bul derim. Çok sakatlanıyor.
    Başka takımlardan para mı yiyo nabıyo anlamadım tam form tutuyoz herif patlıyor
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Yenilgilere rağmen farklı açmışız güzel gidiyoruz güzel
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    İyiyiz iyi , takımların kalitesi birbirine yakın olunca aradan sivrilmemiz daha kolay olmuş. Benim Kuantan ile Premier Ligdeki halime benziyor azcık
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    diaz beklediğimiz gibi gidiyorsun maşallah
    Bir aksilik olmazsa çıkıyoruz üst lige meşaleler yanabilir (:
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yok hocam o uzunca yazıyı okumuştum 2 si kanata biride AMC ye gidince golleri kim atıyor hocam? Bir de ben soldaki MC yi AMC rolü üstleniyor sanıyordum yazıyı iyi okumamışım herhalde Bu arada çok iyi gidiyorsun hocam

Bunu resimlerle izah edeyim en iyisi (: 3 forvette aynı anda kanatlara fallan yayılmıyor. Mesela soldan geliyosak sol forvet sola iniyor AML gibi oluyor 2 forvet içerde yada diğer kanatta 1 amr 2st oluyoruz yada ortadaki gelince 1 amc 2 st gibi veya bekler çıkınca 3 st moduna giriyor takım. MC çoğu zaman oyun kurucu rolünde takımın virtiözü ama tam amc olmadığından o bölgeye sahte forvtte gelince tam AMC gibi işlemiyor lakin zaman zaman ceza sahasına girip forvetlerden daha önde olduğu durumlar da oluyor ((: Dediğim gibi resimlerle anlatayım bunu

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bunu resimlerle izah edeyim en iyisi (: 3 forvette aynı anda kanatlara fallan yayılmıyor. Mesela soldan geliyosak sol forvet sola iniyor AML gibi oluyor 2 forvet içerde yada diğer kanatta 1 amr 2st oluyoruz yada ortadaki gelince 1 amc 2 st gibi veya bekler çıkınca 3 st moduna giriyor takım. MC çoğu zaman oyun kurucu rolünde takımın virtiözü ama tam amc olmadığından o bölgeye sahte forvtte gelince tam AMC gibi işlemiyor lakin zaman zaman ceza sahasına girip forvetlerden daha önde olduğu durumlar da oluyor ((: Dediğim gibi resimlerle anlatayım bunu[/QUOTE]

Şimdi anladım hocam o zaman şahane işleyen bir taktiğin varmış.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994
    Şimdi anladım hocam o zaman şahane işleyen bir taktiğin varmış.

Sezon bitsin herhangi bir maçtan resimler atarım ah bir de bekler sağlam olsa daha iyi olacak birazdan niye iyi bek şart onu göreceğiz (: gerçi forvetlerimde de orta açma özelliği iyi olsa dadından yenmez ama 2 iyi bek uçurur bizi

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Üst Lig Yakın, Meşaleleri Yakın !!!
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    dur ben meşalelerin siparişini vereyim göndereyim kargoyla.
    Durun daha yakmayın kesinleşmedi henüz

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri