Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam SI tarafından oluşan bir bug var. 2. ligde sadece şampiyon takımlar ile Beyaz grup ikinci si çıkabiliyor. Eleme maçları yapılmıyor. Haberin olsun.
Teşekkürler bilgilendirme için. Sezon öncesinde takımın makus talihini değiştirmekten bahsetmiştik. Bu doğrultuda zaten hedefleri Şampiyonluk olarak verdik. Playofflara kalsak bile kovulabilirim

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
Ligde ilk 5 hafta sancılı geçmiş ama bunlar olacaktır taktik oturunca forse edicez ligi inşallah
İnşallah
Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Şanssız puanlar kaybetmişiz ama iyiyiz. Devre arası Süper Lig takımlarının yedek kadrolarından kiralık oyuncu takviyesi yaparak takımı rahatlatabilirsin hocam.
Devre arası takviye şart. Ancak kiralık oyuncu almayı pek düşünmüyorum. Oyuncu bulamazsam o yönteme yöneleceğim.
Quote Originally Posted by mcgonagal View Post
O sene bu sene diyelim 1.Ligde Bandırmaspor'u görelim o zaman.
Teşekkürler

--------------

6. Hafta
İnegölspor - 1 Bandırmaspor - 1

İnegöl gerçekte de zorlu bir takım. Bu oyuna da yansımış. En çok zorlandığım maçtı. Açıkçası 1 puana sevindim

7. Hafta
Bandırmaspor - 3 Diyarbakır Bld. - 0

Diyarbakır namağlup bir şekilde geldi stada. 3 golle uğurladık. belki de sezonun en güzel oyununu oynadık. Takım tam anlamıyla yapmalarını istediğim her şeyi yaptı.

8. Hafta
Gümüşhane - 0 Bandırmaspor - 1

Deplasmanlarda zorlanıyoruz biraz. Bu maçta da pozisyonlara girdik, hatta penaltı bile kaçırdık. Tam umutları kesip Pazar maçı gibi olmasını beklerken penaltı kaçıran Erhan'ın yerine giren Sertaç golünü attı ve 3 puanı getirdi. Çok önemli bir 3 puan oldu

9. Hafta
Altay - 0 Bandırmaspor - 3

Aşağı sıralardaki Altay'a karşı yine iyi bir oyun oynadık. Takımın bu temposunu çok beğendim. Nazar değmez İnşallah

Puan Durumu

Ankaragücü dolu dizgin devam ediyor ama biz de toparladık. Bu sene Ankaragücü'yle kapışacağız gibi bir görüntü var. Tabi oynadığımız takımlardan İnegöl'ü de hiç yabana atmamalıyız.

---------------

Bu arada oyuncularımdan Ali Kuleli (Sağ Kanat) ve Yasin Palaz (Sağ Bek-Orta Saha) forma şansı bulamadıklarından ayrılmak istediklerini belirttiler. İlk başta karşı çıksak ta isteklerini kabul ettik.
Devre arasında Sağ Bek, stoper, sol bek, sağ kanat ve forvet takviyesi yapmayı düşünüyorum. Özellikle bu bölgelere önerilerinizi bekliyorum.