Quote Originally Posted by egebartu View Post
Başarılar kardeşim Sezona çok iyi başlamışsın inşallah Bandırmaya bir sevinç yaşatırsın
Teşekkürler. İnşallah

------

Spor Toto 2. Lig Devam Ediyor

10. Hafta
Bandırmaspor -2 Kırklareli- 1

Maçta yine üstün taraftık. 80den sonra kapandık. 82de golü yedikten sonra korkmadım değil
Maçtan sonra yönetimden şöyle bir yazı aldık. İlk kez böyle bir yazıyla karşılaşıyorum

11. Hafta
Bandırmaspor -2 Ankaragücü- 1

Lideri evimizde devirdik. Çok önemli bir 3 puandı. Üstüne gelen rekor haberleri de moralleri tavan yaptı

Basının maaşallah dediği 3 gün bile yaşamıyor...

Hacı Mustafa'nın yerine oynamak istiyorum diyen Oğuz Kocabal'ı oynatacağım. Bu arada maçtan sonra yedek kalan diğer forvet oyuncum Muharrem Ozan Cengiz gelip oynamak istiyorum dedi. Ben de kendini kanıtla dedim ancak her şeye laf yetiştirince tamam yolları ayıralım dedim. Devre arası Ozan da yolcu isimlere eklendi.

12. Hafta
Bandırmaspor -1 Gölbaşı

Golü bulmakta çok zorlandık. Tabi bunda Doğan'ın büyük payı vardı! İlk yarıda sayısız golden yararlanamadı. Üstüne de penaltı kaçırınca oyundan almak zorunda kaldım. Allahtan Sertaç sahneye çıktı. Yoksa Ankaragücü galibiyetinin bir önemi kalmayacaktı

Yine bir sakatlık haberi. Bu sefer defanstan. Stoper bölgem rotasyonu en zayıf bölgem. Devre arasına kadar buradan ne kadar az oyuncu sakatlanırsa/ceza alırsa o kadar iyi. Yerine genç oyuncum Bilal'i oynatacağım

13. Hafta
Hatay -2 Bandırmaspor- 3

2-0 öne geçtik ama ne olduğunu anlamadan 2-2 oldu maç. Devre arasında oyuncularımı cesaretlendirmem maçı getirdi diye düşünüyorum. Hücumda iyi savunmada ise kötüydük

14. Hafta
Sarıyer- 1 Bandırmaspor -2

İyi mi kötü mü olduğumuza karar veremediğim maçlardandı. Ancak deplasmanda alınan 3 puan her zaman için önemlidir

Puan Tablosu

İyi haber; kazanıyoruz, liderliğe yükseldik ve hücum anlamında çok güzel işler çıkartıyoruz
Kötü haberse; her maç gol yiyoruz. Devre arası sadece transfer değil taktik çalışması da yapabiliriz