Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

BİR BABA HİNDİ - HEY ALLAH
    OLAYIDI ŞİMDİ - HEY ALLAH
    PİLAVI DA BENDEN - HEY ALLAH
    KAŞIĞI DA SENDE - HEY ALLAH ALLAH ALLAH HEY ALLAH
    ESESES KİKİKİ ESKİ ESKİ ES!!!!

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Artık ligi bitirdik gözüyle bakabilir, sahaya eğlenmek için çıkabilirdik.

Gençlere şans vereceğiz yine. Hepsi birer altın bu çocukların.

Sezonu galibiyetle bitirip, taraftarlarımıza buruk bir sevinç yaşatmadan, her şeyin dört dörtlük olacağı bir şampiyonluk kutlaması hediye ettik. Bu şehirde bayram var.

O kadar şampiyon oluyorsun ve yılın takımına sadece bir oyuncun seçiliyor. Lig garip. Oylama sonucunda da sadece Fran Merida en iyi ortasaha'da 3. olabildi. Garip.

"Siz şampiyon olun, biz bu şehri yıkarız dedik, şimdi şehri yıkmaya gidiyoruz! Bu gece kimse uyumayacak, 7 yaşındaki çocuktan, 70 yaşındaki amcaya herkes bunu kutlayacak! Porsuk nehrinin kenarında özel bir kutlama yapılacak.

Taraftarlar sevinedursun, Milli takımdan gelen kötü bir haberle bizim sevincimiz kursağımızda kalıyor. Alt tarafı Kuveyt ile oynanan hazırlık maçında yaşanan bu üzücü olay canımızı çok sıkıyor...

Şampiyonluk müthiş ama ben gençlerden Emre'nin gelişimine hayran kaldım İnşallah daha iyi olur.

Nesil
    2014

Şampiyonluk kursakta kalmış resmen, Aytaç fena gitmiş, Tebrikler Şampiyonluk için

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Aynen hocam ya, bildiğiniz moralim bozuldu.

Gel gelelim bu transfer sezonunda bir sürü genç oyuncu alacağım. Hepsini paylaşacağım. Hepsi aynı anda tam manasıyla gelişemez ama, kaçı gelişirse artık.

Nesil
    2014

1-2 rol model oyuncu almanı öneririm. O gençleri biran önce adam etmek için

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Aynen öyle hocam. O konuyu es geçmiyoruz. Transfer ve maaş bütçemiz rahat ancak mali durum beni kaygılandırıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Yalnız şimdi çok uykum var, şimdi yatayım akşam güncellerim. Hem transferleri sakin kafayla yaparım. Az kalsın yabancı kontenjanım dolu olduğu halde yabancı oyuncu alıyordum rol model olarak.
    Rol model olacak oyuncuları akşam bir kağıda yazıp, kimlerle eşleşebileceklerine bakar ona göre oyuncu alırım. Çöpe atılacak paramız yok

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Bekliyoruz

Es Es Adı Gibi Sağlam Esmiş Bir Şey Dikkatimi Çekti Yabancı Sınırı Olmasına Rağmen Neden 2 Yabancı Kaleci Kullanıyorsun? Bence Gerek Yok. Hatta Benim Sana Tavsiyem O İki Yabancı Kaleciyi de Gönder Gitsin Kalede Türk Bile İşini Görür.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Mali durum düzelmiştir demi , o kadar şampiyon olduk. Gerçi halil ünal takımı göçertmişti , kolay kolay düzelmez o borç.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyonluk için tebrik ederim. Aytaç Kara ya da yazık olmuş.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Bekliyoruz
    Uyandım. Şimdi başlıyorum.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Es Es Adı Gibi Sağlam Esmiş Bir Şey Dikkatimi Çekti Yabancı Sınırı Olmasına Rağmen Neden 2 Yabancı Kaleci Kullanıyorsun? Bence Gerek Yok. Hatta Benim Sana Tavsiyem O İki Yabancı Kaleciyi de Gönder Gitsin Kalede Türk Bile İşini Görür.
    Abi Boffin'den iyi kaleci bulamadım. Hendrik Bonmann'ın da profili hoşuma gitmişti ama beklediğim performansı profiline rağmen veremeyecek gibi. Yine de yerli kaleciye dönemeyeceğim galiba. Ama sağlam estik orası ayrı.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Mali durum düzelmiştir demi , o kadar şampiyon olduk. Gerçi halil ünal takımı göçertmişti , kolay kolay düzelmez o borç.
    Hocam gider çok ya. Sene başında para geliyor, sene sonunda bitiyor.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şampiyonluk için tebrik ederim. Aytaç Kara ya da yazık olmuş.
    Aytaç'ın yerini bir şekilde doldurmamız şart. Amma Okay oynar amma Orhan oynar ama bir şeyler yapmamız lazım. Teşekkürler.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ya bir de gençleri alırken hep kararlılığı yüksek oyuncular aldım. Hatta gençlerin arasında şimdiden "Gençler için örnek futbolcu" var. Tutoring yapacak adamların kararlılığı daha düşük kalıyor. Hatta bir oyuncunun kararlılığını 19'dan 18'e düşürtmek durumunda kaldım. Sanırım sadece maç tecrübesi bile yardımcı olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Gelen oyuncular bunlar. Açıkçası "Wonderkid" olarak değil de, kararlılığı yüksek olan gençlerden bir derleme yaptım. Öyle uçsunlar kaçsınlar demiyorum ama sanırım tutoring istemeden dahi yeterli seviyeye gelecek topçular var diye düşünüyorum.

Çalışkanlığı ve kararlılığı çok yüksek, bir de raporunda "Gol atmak için çok çabalıyor" ibaresini gördüm. Açıkçası şimdiden umutluyum bu çocuktan.

Yine bir sağ bek ama ileride de oynayabiliyor. Yaş olarak biraz bu ikisi diğerlerinden büyük kalıyor ama zaten büyük paralar vermiyoruz. Gelişirse ne ala gözüyle yaptığımız transferler bunlar.

Teknik özellikleri de hoşuma giden bu oyuncuyu Umut Bulut'dan özel ders aldırıyorum. Kararlılığı 1 düşecek ama geri kalan özelliklerinin gelişeceğini umuyorum.

Defans için umut vaad eden bir diğer isim de bu. Karar verme ve Önsezilerin güzel olması cezbetti.

Profili umut vaat etmese de, kararlılığı ve 201 boyu ile bir şeyler yapma umudu var.

Sanki gelecekte Orhan Gülleden ders alırsa iyi bir Orhan Gülle 2 olur gibi.

Mentali fena olmayan bir forvet oyuncusu daha. Umut Bulut'un 2. öğrencisi olabilir.

Açıklamaya lüzum yok

Bunu da oynatabilirim umarım. Profili çok iyi.

Gençleri gayet iyi bulmuşsun hocam. Yeni sezonda başarılar
    Bu arada merak ettim. Borç ne kadar?

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Mali durum bu hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam şampiyonluk için tebrik ederim. Aldığın oyuncularda kararlılıktan çok önemli özelliklerinin yüksek olması daha iyi olmaz mı?

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Gençler iyi olmuş hocam, güzel transferler. Umut'tan ben hep verim aldım, inşallah sende alırsın.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam şampiyonluk için tebrik ederim. Aldığın oyuncularda kararlılıktan çok önemli özelliklerinin yüksek olması daha iyi olmaz mı?
    Kararlılığı yüksek olan oyuncu sahaya sürünce iyi işer yapıp gelişiyor. Emre Tekin ve Emre Sarıtaş bunun en güzel örnekleri oldu bana. Hem gelişemezlerse pek bir şey de kaybetmeyeceğim. Zaten wonderkid aramıyoruz süper ligde oynayacak topçu haline gelsinler yeter.

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Gençler iyi olmuş hocam, güzel transferler. Umut'tan ben hep verim aldım, inşallah sende alırsın.
    Bakalım hocam özel ders verdireceğim 2 gence.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Evet o konuda çok haklısın hocam. Maç içinde daha çok gelişiyorlar. Ve wonderkid olmasına gerek yok. Umarım bir kaçı istediğin düzeye gelirler.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Geçen sezondan şu kalanları atayım, yeni sezona geçiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Bu sezon böyle bir forma düzeni izleyeceğiz. Enver Elmas'a 7 numara yakıştı.

Taraftarın sevgilisi, genç oyuncuların örnek aldığı Sezgin'i 35 yaşına kadar takıma bağlıyoruz.

Süper kupa maçını aradan çıkarmak istedim. Rakip Galatasaray'ı çözdüm sanırım. Korkmadan saldırmak gerekiyor. Son denediğimizde 4 gollü net bir galibiyet almıştık. Süper kupaya hayır demem.

Rakibin üstüne korkmadan hücum edeceğiz.

Aynen korkmamak gerekiyormuş. Çok güzel bir oyun oynadık ve 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Maçtan notlar düşmek istiyorum.

- Bu maçı kazanan isimlerden birisi de Ruud Boffin'di, çok üst düzey bir performans gösterdi. %100 gol dediğim 3 pozisyonu çok güzel çıkardı. Sneijder ile karşı karşıyayı çıkardı yine.
    - Umut Bulut 1 gol 1 asist ile harika bir başlangıç yaptı.
    - Mael hem golünü attı, hem rakibe geçit vermedi. Çok üst düzey oynadı.
    - Lawal serbest vuruştan gol atarak beni şaşırttı.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Süper Kupa için tebrikler. Sıralamada iyi yükselmişsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Teşekkürler.

Şimdi Sezer Özmen Benfica'dan teklif gelince reddettim. "Beni niye göndermedin" diye atar yaptı. İkna edemedim.
    Şimdi bir kritik yaparsak;

Öncelikle defans ikilisinde sağ tarafta "Standart Stoper / Sigorta" rolü ile görev yapan Mael var. Onun yeri hiç değişmiyor. Sürekli orada. Uzun boyu ve 18 olan zıplama özelliği ile de uzun yıllar defansımın göbeğinde görev yapmasını umuyorum. Fikstür çok sıkışmadıkça her maçta görev yapıyor. Onun yanında Sezer Özmen ile Efe Halil Özarslan'ı değişmeli oynatıyordum. Ancak fikstür çok sıkışmadığı sürece tek bir oyuncu rahatlıkla kondisyonunu koruyabiliyordu. Gel gelelim Sezer Özmen olmazsa, acil durumlarda Emre Sarıtaş ilk 11 oynayabilecek kıvama geldi. Gerekirse onu sürebiliriz sahaya. Alternatif olarak Steve Soto var (Mael'in yerine oynatılabilir bilhassa). Daha bunun Akaminko'su, Sezgin Coşkun'u var acil durumlarda stopere yakışacak şekilde.

Tüm bu kritiğin sonunda, Sezer Özmen'den kazanabileceğim kadar para kazanıp, hem kulübe mali destek sağlamayı hem de ikinci bir Azofeifa vak'asını önlemeyi uygun gördüm. Hiç kimse Eskişehirspor'dan büyük değil Akşam eve gidince halledicem.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynen doğru söylemişsin. İstemeyeni gönder. Kazanabildiğin kadarını kazanmaya bak yeterki.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Dediğim gibi bizi istemeyeni zorla tutacak halimiz yok. Bulunmaz hint kumaşı da değil, mevkisinde alternatifsiz de değil. İstemeyene kapı orada

Nesil
    2014

Harika genç yatırımı olmuş ama 1 tane daha tecrübeli adam alsaydın keşke

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Harika genç yatırımı olmuş ama 1 tane daha tecrübeli adam alsaydın keşke
    Daha transfer dönemi bitmedi hocam. Bir ya da iki kişi daha almayı düşünüyorum ama yerli olması şart. Yoksa çok güzel kararlılığı 20 olan adamlar var da, kontenjan malum. Yerli tecrübeli oyunculara bakacağım.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Daha transfer dönemi bitmedi hocam. Bir ya da iki kişi daha almayı düşünüyorum ama yerli olması şart. Yoksa çok güzel kararlılığı 20 olan adamlar var da, kontenjan malum. Yerli tecrübeli oyunculara bakacağım.
    Şuan oyunda yaşı kaç bilmiyorum ama Loric CANA yabancı falan hiç düşünme al derim. Onun vereceği eğitim adamı doktor yapar güven bana Şampiyonlar Liginde tecrübesi ile fark yaratır

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri