Sağlık olsun hocam. Psv yi deplasmanda devirmen bir nevi basel yenilgisini dengelemiş. Şu anda maç motorunda bir şey var. Hep uzaktan şut çekiyorlar.
Sağlık olsun hocam. Psv yi deplasmanda devirmen bir nevi basel yenilgisini dengelemiş. Şu anda maç motorunda bir şey var. Hep uzaktan şut çekiyorlar.
Artık PSV'yi evimizde Basel'i deplasmanda yenmeye çalışacağız. Chelsea bizden rahat bi 5 gömlek üstün.![]()
O Akhisar maçı bana ders olduArtık gençleri süreceğiz çekinmeden
![]()
Valla hocam Basel'i yenseydim gerisi dokunmazdı da, canlar sağ olsun
Aynen o onu kafa kafaya dengeledi de, avantajımızı kaybettik. Ya uzaktan şut çeksinler de, top kaleye paralel taca gidiyor. Kale sahasını hiç görmüyor bile.
Ligde Galatasaray, 3 gün sonra Chelsea, Chelsea'dan 5 gün sonra da Fenerbahçe ile oynayacağız. Chelsea'yı yenmemiz zaten mümkün değil o yüzden ağırlığı GS ve FB maçlarına vereceğim.
Sahaya böyle bir diziliş ile çıkıyoruz. Aytaç'ın yokluğu bizi olumsuz etkiliyor. Lawal milli takımda Okay da hafif sakat.
Umut ve Mirkan aynı anda formsuz olunca sonuca gençler gitti.
Chelsea'yı yenmek değil de, fark yememek için çıkıyoruz sahaya![]()
İkinci yarıda sağda gördüğünüz 2 genci de oyuna alıcam. Maksat yeşillik olsun (Not: Efe Halil Özarslan'ı Standart Stoper oynatıyorum. İkidir taktikte PDS kalmış sonradan düzelttim).
Plakasını alabilen var mı?Topları 5 kere direkten döndü ama otobüs park ettik resmen. İki golleri de seken toplardan
![]()
![]()