1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sağlık olsun hocam. Psv yi deplasmanda devirmen bir nevi basel yenilgisini dengelemiş. Şu anda maç motorunda bir şey var. Hep uzaktan şut çekiyorlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sağlık olsun hocam. Basel maçı için hatalardan ders almak ta önemli bir şeydir. Her işte bir hayır vardır diyorum
    Artık PSV'yi evimizde Basel'i deplasmanda yenmeye çalışacağız. Chelsea bizden rahat bi 5 gömlek üstün.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kritik olmayan her lig maçında en az 1-2 tane gelişmekte olan genç oyuncunu sür sahaya. Bırak hata yapacaksa onalr yapsın. Ben kızdım takıma kim bilir sen ne yaşamışsındır ( İnsan Esesli olunca oyun olsa bile hırslanıyor )
    O Akhisar maçı bana ders oldu Artık gençleri süreceğiz çekinmeden

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Sağlık olsun hocam, nazar boncuğu olsun bu da.
    Valla hocam Basel'i yenseydim gerisi dokunmazdı da, canlar sağ olsun

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sağlık olsun hocam. Psv yi deplasmanda devirmen bir nevi basel yenilgisini dengelemiş. Şu anda maç motorunda bir şey var. Hep uzaktan şut çekiyorlar.
    Aynen o onu kafa kafaya dengeledi de, avantajımızı kaybettik. Ya uzaktan şut çeksinler de, top kaleye paralel taca gidiyor. Kale sahasını hiç görmüyor bile.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ligde Galatasaray, 3 gün sonra Chelsea, Chelsea'dan 5 gün sonra da Fenerbahçe ile oynayacağız. Chelsea'yı yenmemiz zaten mümkün değil o yüzden ağırlığı GS ve FB maçlarına vereceğim.

Sahaya böyle bir diziliş ile çıkıyoruz. Aytaç'ın yokluğu bizi olumsuz etkiliyor. Lawal milli takımda Okay da hafif sakat.

Umut ve Mirkan aynı anda formsuz olunca sonuca gençler gitti.

Chelsea'yı yenmek değil de, fark yememek için çıkıyoruz sahaya

İkinci yarıda sağda gördüğünüz 2 genci de oyuna alıcam. Maksat yeşillik olsun (Not: Efe Halil Özarslan'ı Standart Stoper oynatıyorum. İkidir taktikte PDS kalmış sonradan düzelttim).

Plakasını alabilen var mı? Topları 5 kere direkten döndü ama otobüs park ettik resmen. İki golleri de seken toplardan

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri