5.000 Kapisteli Stadımızda 3.431 Kombine sattık.
1.Hafta
Rakibin ilk şutunun gol olduğu bir maçta ilk maçımız ve deplasman olması dolayısıyla daha fazlasını hak ettiğimi düşünsemde bu puanda başlangıç için kötü değil ayrıca transfer dolayısıyla çok fazla hazırlık maçı ve antrenman yapamadık.
2.Hafta
Başarı Genlerinde Var!!!
SKYBET Lig 1'de United rüzgarı, ligin çıkma ihtimali en yüksek takımlarından bir olarak gözüken Colchester United, neye uğradığını şaşırdı.
4 gün önce Capital Kupasında Wigan'ı 3-1'lik skorla eleyip büyük bir süprize imza atan F.C United yine adından söz ettirmesini bildi. Baştan sona rakibini boğan bir futbol oynayan Manchester ekibi izleyenleri gole doyurdu. Otoriteler bu başarının genlerinden geldiği görüşünde hem fikir.
3.Hafta
Takım beklentimin aşırı derecede üstünde oynuyor. Geçen sezon hatırlayacaksınız takımı 2'ye ayırmıştım. Bir kupa bir lig takımı yapmıştım bunun ligde faydasını çok görmüştüm ama bu yıl ağırlığı kupa'ya vermeyi düşünüyorum onu için takımı 2'ye bölmeden rotasyonlu gidiyoruz.
4.Hafta
40 Maçtır Yenilgi Nedir Bilmiyorlar!
F.c United Of Manchester Geçen sezon en son Cambridge'e 28.09.2019 tarihinde bir alt ligdeyken mağlup olduktan sonra aradan geçen 40 lig maçında hiç mağlubiyet yüzü görmedi.
Ender balına aldığımız maçlardan bir oldu. Alman orta sahamız Boeder 5 dakikada güçlü rakibimizin fişini çekti.
2-0 öne geçtikten sonra rakip farkı indirip öne geçecek pozisyonları bulsada şansımız yaver gitti ve maçı kazandık
Sonraki Tur bir üst ligde mücadele eden Stoke ile oynayacağız. Stoke ve Wigan bir üst ligimizde 4. hafta itibari ile 20 ve 21. sıradalar