-
Ligue 1 - 11.Hafta

Tam bir utanç gecesi oldu. 5 dakikada yediğimiz 3 gol maçtaki tüm dengeleri değiştirdi. Nelo'nun golüyle umutlansak da, Badelj'in müthiş füzesi ile teslim bayrağını çektik.

Ligue 1 - 12.Hafta

Monaco maçının bir benzerini oynadık. Takım olarak formsuzluk söz konusu.
Ligue 1 - 13.Hafta

Kötü gidişatımızı bu maçta da sürdürdük maalesef. Zayıf rakibimize 1 puanı hediye ettik resmen.
Ligue 1 - 14.Hafta

3 haftalık galibiyet hasretimize bu maçla birlikte son verdik. 4-5-1 taktiğiyle çıktığımız maçta, rakibimizi net bir skorla geçtik.
Ayrıca genç yıldızımız Bakkali ligin ilk yarısını kapattı. Yazık oldu gerçekten

Ligue 1 - 15.Hafta

Kan çıktı, puan çıkmadı resmen. Duran toptan yediğimiz golle birlikte skoru lehimize çevirmeye çalışsak da, rakip iyi kapandı ve 9 kişi olmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler.
Ligue 1 - 16.Hafta

İstikrarsız performansımızı bu maçta da sürdürüyoruz. Tek tesellimiz Florian Thauvin'in mükemmele yakın formu oldu.
Ligue 1 - 17.Hafta

Rotasyona gittiğimiz maçta, genç yıldız adayımız Porsan-Clemente ile 3 puanı alıyoruz.
Ligue 1 - 18.Hafta

Yine Thauvin'in yıldızlaştığı maçta bu kez 3 puana kavuştuk. Imbula da maçın bizim için bir diğer öne çıkan ismiydi.
Ligue 1 - 19.Hafta

Liderlik yarışındaki çok önemli bir kilometre taşı niteliğindeki bu maçı, iyi bir takım oyunu sergileyerek kazanıyoruz. Bu skorla ligin ilk yarısını lider tamamlayıp, devre arasına girdik.
PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - GRUP F

Deplasmanda efsanevi bir maç çıkartarak 4-3 mağlup ettiğimiz rakibimizi, kendi sahamızdan puanla yolladık maalesef. Son dakika golüyle, hakettiğimiz 3 puandan olduk.

Belki de grupta bizi en çok zorlayan takım oldu Benfica. Fakat, saha avantajımızı iyi kullanıp 3 puanı aldık ve liderliği garantiledik.

Grubun bizim için formalite olan maçında, temsilcimiz Beşiktaş' ı fazla zorlamak istemedik. Şikeye girer mi bilmiyorum ama yedek ağırlıklı çıktık ve maç boyu rölanti oynadık. Sonuçta biz bir üst tura, onlar da yoluna Avrupa Liginde devam ediyor.
PUAN DURUMU

1.TUR EŞLEŞMELERİ

Çok şanslı bir kura çektik. Fakat tabi ki rakibimizi küçümsemeyeceğiz. Buraya kadar geldiklerine göre boş takım değiller belli ki.
Lig ve ŞL ile ilgili genel bir değerlendirme yapacak olursak ;
- Takımın mevcut formundan hiç memnun değilim ve bunu oyuncularıma da ilettim.
- Geçen sezon “Çanakkale Geçilmez" i oynayan savunma hattımız bu sene yol geçen hanına döndü resmen. Devre arasında buraya birkaç ayar çekeceğiz.
- Florian Thauvin, Gianelli Imbula, Nelson Oliveira, Christian Atsu ve Joaquin Correa form olarak en memnun kaldığım isimler şuanda.
- Yukardaki isimlerin aksine Doria, Mensah, Lopez, Batshuayi ve NGuemo vasat bir performans çizdiler. Doria ismine şaşırdınız biliyorum fakat gerçekten kalitesi tartışılmaz bir oyuncu olsa da şuan ki performansı iyi değil. Yediğimiz gol sayısından da bu belli oluyor zaten. Savunmadaki partneri Mensah ve zaman zaman Coatesle uyum sağlayamaması bunun nedeni olabilir diye düşünüyorum.
- Forvetlerden genel olarak memnunum. As forvetimizi Nelo ve yedeği Michy şimdilik istediğim düzeydeler. Omrani sorun çıkarttığı için satılık-kiralık listesine koyduk ve yedek takıma yolladık. Yerine ise genç yıldız adayımız Jeremy Porsan-Clementeyi as kadroya dahil ettik.
Devre arasında birkaç isimle yollarımız ayrılabilir.(Sorun çıkartan isimler özellikle). Yedek ağırlıklı bir transfer planlamamız mevcut. Herhangi bir mevkiye genç oyuncu tavsiyeleriniz varsa bana iletirseniz sevinirim dostlarım.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri