Işık şiddetli takibe devam![]()
Işık şiddetli takibe devam![]()
Hocam BJK ye ne yapmışsın öyle helal olsunKupadaki oyunu lige de yansıtırsak Süperlige çıkarız.
Türkiye Kupası'nda geçebiliriz Başakşehir'i Süper Lig'e çıkacağız gibi geliyor.
Süper Lig yakın , meşaleleri yakın![]()
Teşekkürler.
Hocam primleri yüksek tutunca takım kupaya başka asıldı. Bu maçlar lige de yansıdı. Çok iyi gidiyoruz.
Rahat geçtik hemde. Bana görede çıkacağız gibi duruyor.
Meşaleleri siz yakın ben parasını karşılarım.
Hocam o bende de başladı. Ama ben onun dünya kupası olduğunu düşündüm.
PTT 1.Lig 23.Hafta
[IMG][/IMG]
Gençlerimiz gene iyi iş çıkardılar.
[IMG][/IMG]
PTT 1. Lig 24. Hafta
[IMG][/IMG]
Takımımız ŞanlıUrfaya da acımadı. Şu anda sahaya kimi sürersem süreyim hepsinin oyununu zevkle izliyorum. Toplu olarak atak ta yapıyoruz. Herkes defansa gelip yardımlaşıyor da yani her şey çok güzel gidiyor.
Şu anda Abdullah Karmil haricinde tüm oyuncularımdan memnunum.
[IMG][/IMG]
ZTK 4.Tur Maçı
[IMG][/IMG]
Çeyrek Finaldeki rakibimiz tanıdık çıktı. Geçen sezon gruplarda karşılaştığımız ve iki maçta 10 gol attığımız korkulu rüyası olduğumuz takım geldi. Geçen sezonda bizden bir üst ligdelerdi şimdide öyleler ama geçen sezonki gollü galibiyetlerin avantajını kullanabiliriz. Ya da tam tersi olup intikam için saldırabilirler.
[IMG][/IMG]
PTT 1.Lig 25. Hafta
[IMG][/IMG]
Liderin de yenildiği haftada her nekadar maç eksikleri de olsa onları yakalamış bulunduk.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK'da gelebiliecek en iyi iki takımdan biri gelmiş yarıf final banko, STSL'de ilk yıla Avrupa Ligi ile merhaba deriz bence
Ben Başakşehir i yenemedim. Sen yenmişsin tebrik ederim Çeyrek finaldeki rakibin kolay gelmiş.Bu formla Kupayı bile kazanabiliriz.![]()
Aynen öyle oldu ya Ankaragücü ya Gaziantep Bld gelsin diyordum. Az önce ilk maçı yaptım. Deplasmanda devirdik evimizde işi bitireceğiz.
Teşekkürler. Takımın en formda olduğu zamanlar olduğu için normal. Hatta gençler bile formundalar.
Az önce ilk maçı yaptım. Deplasmanda devirdik evimizde işi bitireceğiz.
ZTK Çeyrek Final 1. Ayak
[IMG][/IMG]
Güçlü rakibimize karşı çok pozisyon bulduk. Farkı açabilirdik ama şuursuzca pozisyonları harcadık. Artık evimizde işi bitireceğiz.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Galibiyetimize iyi prim verdiler.
[IMG][/IMG]
Böyle bir oyuncuya nasıl teklif verdik ama
Sizce 50 gol atabilir mi?
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ne yaptın sen hocam. Güzel fikir bende yaparım belki ne de olsa yeni takım kuracağız.
Alla allaaaa taktiğe bak adamsın abiişin garibi tolganın 2021de hala ölmemiş olması
![]()
Ligde ve kupada fırtına gibiyiz maşallah.
Tolga 37 yaşında iş yapar mı dersin hocam ? çevikliği 9 a düşmüş.
Haha hocam bunları küçükken ne yapardık iyi oyunculara ya anılarım canlandı.50 gol derdik 49. golde satardı
Onun dışında çok iyi gidiyoruz.ZTK'da belki final bile olabilir.Büyük başarı olur![]()
aynen daha duruyor ama bizi kabul etmedi.
Neden yapmasın. Adam tecrübeli zaten asıl amaç Hakan'ı geliştirmesi için alıyorum. Ama kabul etmedi. Daha sonra yine yoklayacağım.Hüseyin Ekdal pek mutlu değil. Geçen sezon Gaziantep Bld istedi vermemiştim. Ona kızdı yeni sözleşme de imzalamıyor. Sezon sonu ya imzalayacak yada yollayacağım. O yüzden bir kaleci şart olacak.
Teşekkürler.
Zaten Yarıfinale çıkarsak ya Gençler ya Ankaragücü karşımıza gelecek. İkisini de eleyecek gücümüz var.
Oyunun en büyük açıklarından maalesefAma transfer için ayrıca bir oyuncu satman gerekecek galiba bütçen gördüğüm kadarıyla 108 Tolga transferi ise 130 + oyuncunun sözleşmede isteyeceği imza paraları da olacak
Müthiş fikir hocam helal olsun![]()
Zaten büyük ihtimalle sezon sonunda Hüseyin Ekdal gidecek. Ama zaten anlaşamadık. Sezon sonunda bir daha deneyeceğim. Sezon sonu verilen bütçe ile ilk hedefim Tolga olacak. Duruma göre belki transfer yapabilirim. Ama Genç oyuncularımız için mentor'a ihtiyacımız var.
Teşekkür ederim. Bunu Stoperlerinize de uygulayabilirsiniz. Tabi sağlam bir korner taktiği ile her maç gol atan stoperiniz yoksa uygulayın. Yoksa kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz.![]()
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz üzere internet sıkıntımdan dolayı foruma pek giremiyorum. Telefonun internetide daha ayın başında olmama rağmen 1 gb gitti. Bu yüzden netim bağlanana kadar arada paylaşım yapacağım. Büyük ihtimalle de toplu paylaşımlar olacak. Umudum haftaya kadar düzelmesi yönünde.
Gelelim ligimize. Çok iyi giderken Osmanlıspor maçının ertelenmesi tüm şevkimizi kırdı. Sonrasında da çöküşe girdik. Ama buna rağmen iyi bir şekilde bitirebildik. O erteleme olmasa belki şampiyon olabilirdik. Bir de o dönemlerde hep 10 gün ara verildi. Oyuncuları yormamak için bende hazırlık maçı yapmadım. Bu da bir etken olmuş olabilir.
[IMG][/IMG]
Osmanlı ile Karşıyakayı yense idik şampiyonduk.
[IMG][/IMG]
As kadromuzu koydum. Gençlerin performansını koymadım. Bir sonraki güncellemede onların gelişimlerini paylaşacağım.
Başlangıç bütçemiz.
Bu bütçeyi final öncesinde verdiler. Ama sonradan bütçeye baktığımda 8,5 M TL para olduğunu gördüm. Bununla ilgili bir mesajda gelmedi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
Süper lig puan durumu
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
Beklentilerimizi yine düşük tuttuk.
[IMG][/IMG]
Aydının, Umutla olan eğitimi bitti.Son durumuda şu şekilde oldu.
[IMG][/IMG]
Şimdi de Umut Sercan ı çalıştırıyor. Sercanın eğitim öncesi profili
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
En bastan beri cikariz diyordum, tebrikler hocam
(Tapatalk)
Teşekkürler.
Oyuncularımız bu sezonda pek gelişemediler. Tabiki bunun en büyük nedeni tesisleşemememiz.
Sezon sonunda kasada para olunca yönetimden istedim. Adamlar hazır adam alırız dediler. Sonrada bana neden genç transfer etmiyorsun diyorlar.
Alt yapıyıda rest çektim. Ben çalışamam dedim diye kabul ettiler.
Ara ara yönetimi yoklayıp antrenman tesislerini yaptırmam lazım.
İlk özellikler 2019 yılına ait. İkinciler 2021 yılına ait.
Bir tek Hakan Kaya ile Yasin Demirin profilinde 2020 ve 2021 var. Onlar geçen sezon alt yapımızdan çıkan oyuncularımız.
Süper Lige çıkınca Hüseyin Ekdal gitmekten vazgeçti hatta yeni sözleşme bile imzaladık. Ama hala Tolga nın peşinden koşuyorum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG][IMG]
[/IMG]
Gördüğüm kadarıyla en iyi gelişimi Aydın yakalamış, hocam tesisler çok kötü olsada oyuncuların gelişmesi lazım ya bu kadar durması normal değil, bende sıfır olan tesislerimi sadece bir kere yükselte bildim ama antrenmanlarda istediğim verimi alabiliyorum
Aydın Tosun Süper Ligdekilere Kosun![]()
Tebrik ederim hocam. Bu arada oyuncularını iyi geliştiriyorsun. Tesis kaliten nedir?
Çok Hızlısın![]()
İnsan Beni Bekler Değil mi
Bu Arada Hüseyin ve Hakan'dan Bir Cacık Olmaz. Kendilerini Çok Geliştirememişler. Bu Saatten Sonra da En Fazla PTT'de Oynayacak Kadar Gelişir O da Bize Yaramaz.
Ayrıca Genç Oyuncuların Kurak Yerde Yetişiyor HeraldeBiraz Sulak Ortama Götür de Boyları Uzasın
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Süper Lig'e çıktığın için tebrik ederim ama genç yetiştirmek için transfer yapmamazlık etme. Kulüp gayet güzel bir bütçe vermiş bence çok güzel bir takım oluşturulabilir elindeki iskelet kadronun üzerine.
Aydını al gerisini çanakkale boğazına sal gitsin abiama oyuncu gelişiminde genel bi sıkıntı var sanırım benim bebeler bile seninkilerden bi tık daha iyi gelişmiş
Tebrikler hocam sende benim gibi inanılmazı başarmışsın![]()
Müdür sen gidince bi sessizlendi buralar nirelerdesin![]()