1 ile 30 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Hybrid View

Adı sanı duyulmamış kime elendi Fenerbahçe?

Dinamo Kiev, 2. sınıf takım mı? Veya geçen sene grubundaki PSV, Schalke, Milan?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by eGowiCh

yapma arkadaşım şu kiev in neresi iyi sıradan bir takım klasik kontra takımı başka hiçbir meziyeti yok ne yarataıcılık ne oyun hakimiyeti fb de ki appiah ın yarısı yok bu adamlarda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111
    yapma arkadaşım şu kiev in neresi iyi sıradan bir takım klasik kontra takımı başka hiçbir meziyeti yok ne yarataıcılık ne oyun hakimiyeti fb de ki appiah ın yarısı yok bu adamlarda.
    Ukrayna Ligi 1.si Dynamo Kiev den mi bahsediyorsun?

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Andriy
    Ukrayna Ligi 2.si Dynamo Kiev den mi bahsediyorsun?
    evet ben ondan bahsediyorum,bir yanlışlıkmı var?
    yoksa feneri eledi diye 1.sınıf takımlar arasınamı girdi?
    alelade bir takım dinamo kiev,ama siz türk ligini birşeye benzetemiyor ve o ligle kıyaslıyorsanız bişey diyemem tabi.
    çıksın hırslı oynasında var yenilsin,elensin ayakta alkışlarım.ve ben burada fanatiklik yapmıyorum,kendi takımımıda aynı kefeye koyuyorum.
    bu fırsat yılda sadece ve sadece bir kez geliyor elimize ve herzaman aynı bahaneler ve seneye şunu yapacaz bunu yapacaz gibi boş vaatler.
    yıllardır aynı ne değişti.
    herşey unutulacak ve gelecek yıl yine aynı hedefimiz yok çeyrek final,yok yarı final.
    ben kendi adıma bu yalanlarla avunmaktan bıktım.
    ben isterdimki,anadolu kulüplerine karşı aç kurtlar gibi saldıran bu takımlar avrupa kulüplerine karşı bunun 10 da 1 ini yapsınlar.ama nerdeee?
    anca anadolu kulüplerine yetiyor güçleri.
    alex'i,ve diğerleini anadolu kulüplerini ezmek içinmi alıyorlar diye düşünüyorum çoğu zaman.

Quote Originally Posted by scolari12111
    abi yapma ya sen maçları iizlemedin heralde bi kere bu takımın yönlendiricisi rebrov fb forması görmüş bir adam... üstelik performansını 2ye 3 e katlamış..yani fb forması görmüş bir adamın yönlendirdiği takıma 2. sınıf takım deme... bu durumda fb yi de 2. sınıf yapmış olrsun sanırım...

Real Zaragoza,Panathianikos,Athletic Bilbao zamanında bunlardan daha kötü takımlara bile elendiler

Quote Originally Posted by VanDerSarper
    Real Zaragoza,Panathianikos,Athletic Bilbao zamanında bunlardan daha kötü takımlara bile elendiler

abi naptın sen ya? Parma ya da elendi zamanında budapeşte ye de... o takımlarla bunu mu kıyaslıosn... biz son 4 sne içinde kurulan bu takım ın elendiği o dandik sıfatını koydunu takımları söyleyin... elediğimiz takımlarda dişimizdeydi elendiğimizler ise kat kat güçlü... başaramadı hç bi zaman FB avrupayı...

Quote Originally Posted by VanDerSarper
    Bana gelmiş 4-5 yıl öncesini söylüyorsun.

Quote Originally Posted by DeDe
    Zico meslesi şimdilik bir kenarda dursun..!
    Gelelim maça..En başta söylediğim gibi..Bu takımın tek starı appiah..Alex'in ne olduğunu herkes gördü maalesef..Keşke yanılsaydım..Kimse bana takım kötü oynadı da Alex'te kötüydü demesin..Yıldız futbolcu takım kötüyken maçı kurtaran adamdır.Suç tamamen Aziz Yıldırım ve yönetiminindir..Ama suç kimde olursa olsun, olan FB tarftarına ve Ülke puanlarımız olmuştur.
    Tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun diliyorum..Umarım G.S. ŞL'de Trabzon,Kayseri(Tur atlayacaklar inşallah bugün),Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA'da bizi en iyi şekilde temsil edecekler..
    Her işin bir hayrı vardır..Ama Aziz yıldırımın fazla böbürlenmesinin neticesidir bu olanlar..ve maalesef taraftarda buna inanmıştır..Zico meselesini ayrı bir platformda tartışırız..
    Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. Alex'in yetenekleri ortada, fakat bunu Avrupa'da sergileyemiyor. Koşmuyor, geriye dönmüyor, basmıyor. Maçın sonlarına doğru orta sahada durdu, ileride bile durmadı top atmasınlar diye. Alex varken Avrupa'da başarılı olamayız maalesef. Ya Zico ona "koşacaksın" diyecek ya da takımdan yollayacak. 10 tane daha Appiah olsaydı bu turu geçerdik.

Appiah, Aurelio, Tuncay çok koştu, mücadele etti. Kerim de iyi oynadı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Can, Ümit, Semih ve Alex berbattı.

Gelelim en önemli mevzuya. Tümer ve Alex yan yana oynar mı? Bence Avrupa'da oynayamaz. Rizeye, Erciyes'e karşı oynar, fakat Avrupa'da iki tane geriye dönmeyen adamla başarı gelmez. Tümer ve Alex orta sahada pres yapmıyor, rakibini kovalamıyor. Aynı tip iki oyuncu. Ama dün Tümer Alex'ten daha iyiydi. Hele ki Alex'in kaçırdığı bir gol var, saç baş yoldurtacak cinsten...

Appiah'ın takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. Başkana "ŞL'den elenirsek gitmek istiyorum." demiş. Umarım bu haber yalandır. Eğer doğruysa ve gitmek istiyorsa da yolu açık olsun. Alkışlarla uğurlarız onu. Onun yeri Arsenal, Barcelona, Real Madrid gibi büyük takımlar. Fenerbahçe'den üst bir oyuncu Appiah. Giderse de helal olsun derim, adamın hakkı. Hiç tepki göstermem Appiah'a, üzülürüm ama alkışlarım. Gideceği takımda da onu destekler, maçlarını izlerim. 100. yıl formasında keşke Alex'in resmi yerine Appiah'ın resmini koysalardı...

Appiah'a maç boyunca tezahuratlar yapıldı. Alex'e yapıldı mı? Alex'in bunu duyup Appiah'ı örnek alması lazım. İkisi de orta saha oyuncusu. Herkes Appiah gibi yürekli oynasaydı, Denizlispor maçında da galip gelir şampiyon olurduk, D.Kiev'i de elerdik.

Ben demistim demek istemiyorum ama gercekten ben demistim Macin 5.dk kontra yiyen takimin nesini tartisiyosunuz Allah askina. Uzaktan sut disinda pozisyon yok.Appiah disinda oynayan yok. Bence uzulmekten cok beraberlige sevinmelisiniz bu sartlara. Yanlis anlamayin ama gercekler bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Appiah, Aurelio, Tuncay çok koştu, mücadele etti. Kerim de iyi oynadı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Can, Ümit, Semih ve Alex berbattı.

Gelelim en önemli mevzuya. Tümer ve Alex yan yana oynar mı? Bence Avrupa'da oynayamaz. Rizeye, Erciyes'e karşı oynar, fakat Avrupa'da iki tane geriye dönmeyen adamla başarı gelmez. Tümer ve Alex orta sahada pres yapmıyor, rakibini kovalamıyor. Aynı tip iki oyuncu. Ama dün Tümer Alex'ten daha iyiydi. Hele ki Alex'in kaçırdığı bir gol var, saç baş yoldurtacak cinsten...

Appiah'ın takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. Başkana "ŞL'den elenirsek gitmek istiyorum." demiş. Umarım bu haber yalandır. Eğer doğruysa ve gitmek istiyorsa da yolu açık olsun. Alkışlarla uğurlarız onu. Onun yeri Arsenal, Barcelona, Real Madrid gibi büyük takımlar. Fenerbahçe'den üst bir oyuncu Appiah. Giderse de helal olsun derim, adamın hakkı. Hiç tepki göstermem Appiah'a, üzülürüm ama alkışlarım. Gideceği takımda da onu destekler, maçlarını izlerim. 100. yıl formasında keşke Alex'in resmi yerine Appiah'ın resmini koysalardı...

Appiah'a maç boyunca tezahuratlar yapıldı. Alex'e yapıldı mı? Alex'in bunu duyup Appiah'ı örnek alması lazım. İkisi de orta saha oyuncusu. Herkes Appiah gibi yürekli oynasaydı, Denizlispor maçında da galip gelir şampiyon olurduk, D.Kiev'i de elerdik.
    Tuncayın iyi oynadıgı görüsü haric hepsine tamamen katılıyorum Appiah ın yerinde olsam bu ruhsuz gurursuzların arasında 1 dk durmam.Adam sakat sakat depar atarken diger ruhsuzlar topa bile kosmaya üseniyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri