1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: "Azmin sonu! Başardım, Başardık" 2 - Bir Galatasaray hikayesi..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ermoon
    Herkese teşekkür ediyorum..

Yeni sezona gelince.. Hem ŞL'de hemde Lig'de yenilgisiz devam ediyorum.. Bu sene öncelikle yabancı genç ve gelecek vaad eden futbolcuların peşinde koşuyorum.. Arsenal'da geleceğin bir sağ kanat oyuncusu var ki sormayın

Finans durumunuda aarlıyorum yavaş yavaş.. Vitti'yi 21 trlyna aldım 29'a satıyorum.. Şuanlık iyi gidiyor herşey.. 1-2 sene kadar kadroyu oturtup tüm kupaları aynı sene için kazanmayı deneyeceğim

bu arada aylardır beklediğim haber geldi Serkan adamlarını araya sokarak Carrusca'yı Türk yaptı

Başarıların için tebrik ediyorum. Zaten senin TD bilgine güveniyoruz, yetenekli gençleri de mutlaka bulur yıldız yaparsın....

Sana diyorum daha önceden haberim olsaydı şimdiye kaç kere Türk olmuştu. Yine böyle idari konularda yardıma ihtiyacın olursa bi alo demen yeterli hemen hallederiz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    Başarıların için tebrik ediyorum. Zaten senin TD bilgine güveniyoruz, yetenekli gençleri de mutlaka bulur yıldız yaparsın....

Sana diyorum daha önceden haberim olsaydı şimdiye kaç kere Türk olmuştu. Yine böyle idari konularda yardıma ihtiyacın olursa bi alo demen yeterli hemen hallederiz...
    hehe tamam ya çalacağım tek kapı sensin

bu arada bu sene Türk olma senesi heralde.. 20'ye yakın futbolcu Türk oldu

İngiliz dediğim futbolcu gelmedi.. Maaşı az buldu

Ama onun yerine 23 yaşında ki Leo Messi'yi aldım.. Sağ kanadım raahatladı

Mesaj Yetkileri