Öncelikle Türk Ligini daha gerçekçi yapın demişsin. Burada sigames 6.03 yamasını çıkartıktan sonra biz Türkiye Ligi güncellemesi yaptık. Forumu araştırsaydın görürdün. O yamada özellikler gayet normal bir şekilde ayarlanmış.

Ayrıca ben mesajında herhangi bir oynama yapmadım. Şu anda yöneticiler o mesajı görebilmektedirler. Ben o nedenle direk sildim.

Biz her gelene sormuyoruz senin oyunun korsan mı korsansa yardım edemeyiz diye. Tekrar söylüyorum biz site olarak illegal içeriğe karşıyız. Ben buraya üye olduğumda da burada yönetici olduğumda da bu böyleydi. Ve yine tekrarlıyorum; forum kurallarının ilk maddesi benim yukarıda yazdığım maddedir ve bunu adminler belirlemiştir. Memnun değilsen öneri ve istek bölümüz var oraya bu kural değişsin diye yazabilirsin. Bana kurallar bunlardır, uymayanlara böyle böyle yapacaksın dendi. Ve ben de gerekeni yapıyorum...

Şimdi online olan herkese sorabilirsin korsan oyun hariç hangi konuda yardım istemişlerde biz yardım etmemişiz. Elimizden geldiğince illegal olmadıkça her konuda yardım etmeye çalışıyoruz...