İlk olarak hazırlık maçları ile başlamak istiyorum arkadaşlar. Hazırlık maçlarında güzel bir oyun ortaya serdik. Bir tek Mainz maçında bir beraberlik ve penaltılar sonucu bir mağlubiyet yaşadık. Ama mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum kesinlikle.
Mainz maçı istatistikleri;
Boş yere harcanan çok pozisyonumuz oldu. 18 şut çekmişiz sadece 4'ü kaleyi bulmuş. Bunlardan da biri gol olmuş. Ne yazık ki atamayana atarlar deyimi burada gerçekleşti ve gol yedik. Maç penaltılara gitti, penaltılarda da maçı verdik.
TRANSFERLER;
Genel olarak transferlere bakmak gerekirse takıma nokta takviyeler yaptığımızı düşünüyorum. Takıma oynatmak istediğim atak ve hızlı yapıya en uygun bulduğum forvet Lacazette oldu. 17 Hızlanma, 16 Hız ile çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Bu tempolu oyunda.
Schürrle zaten gelişiyle büyük akım yaratan bir isim. Tam bir yıldız. Ondan çok şey bekliyorum.
Xizhe ise makul bir transfer. Yama ile gerçekleşti. Ben seçmedim ama kötü oldu diyemem. Güzel bir alternatif ve seçim şansı kendisi.
Klamt ise takımda hiç düşünmediğim bir isimdi. Sözleşmeyi fesh ettik. Gereksiz masraftan kurtulduk.
GELECEK FİKSTÜR;
Fikstürü görünce kısa süreli bir kalp krizi geçirdim. Dortmund, Leverkusen ve Schalke. Çok sıkı çalışıp bu maçlardan iyi puanlarla dönmemiz gerekiyor. Ama fikstür cidden çok feci. Allah diyen bu fikstürü yaratan federasyona saygılar